gadek80 Napisano wczoraj o 11:01 Napisano wczoraj o 11:01 Witam, Potrzebuję znaleźć rozwiązanie na niedrogi sprzęt obsługujący albo Spotify albo BT. Może być nowe, może być używane w granicach 1000 zł. Chciałbym, aby odtwarzało muzykę z platformy streamingowej Tidal lub Spotify. Nie mam pomysłu, może być streaming przez BT z telefonu na sprzęt lub mieć od razu wbudowaną aplikację do streamingu, ewentualnie jakiś dodatkowy moduł. Może być nieduży sprzęt lub nieduże kolumny. Proszę o pomysły. Dziękuję Odpisz, cytując
PanKlor Napisano wczoraj o 11:32 Napisano wczoraj o 11:32 Nie wiem co to ma wspólnego z KD. Pewnie w dziale stereo uzyskasz lepszą odpowiedź. Odpisz, cytując
Sipo Napisano wczoraj o 12:14 Napisano wczoraj o 12:14 1 godzinę temu, gadek80 napisał: Witam, Potrzebuję znaleźć rozwiązanie na niedrogi sprzęt obsługujący albo Spotify albo BT. Może być nowe, może być używane w granicach 1000 zł. Chciałbym, aby odtwarzało muzykę z platformy streamingowej Tidal lub Spotify. Nie mam pomysłu, może być streaming przez BT z telefonu na sprzęt lub mieć od razu wbudowaną aplikację do streamingu, ewentualnie jakiś dodatkowy moduł. Może być nieduży sprzęt lub nieduże kolumny. Proszę o pomysły. Dziękuję Nie jestem pewien czy szukasz streamer-a czy kolumny? Trochę chaotycznie to opisałeś. Jeżeli ma to być cały zestaw w cenie 1k pln, to kolumny aktywne z funkcjami sieciowymi będą dobrym rozwiazamiem. Np. Edifier. Odpisz, cytując
gadek80 Napisano 23 godziny temu Autor Napisano 23 godziny temu Chaotycznie, bo nie mam pomysłu. Ogólnie chodzi o to, żeby młoda osoba miała sprzęt do słuchania muzyki z Tidala bądź Spotify. I tu myślę, albo a skompletowaniu niedrogiego zestawu wzmacniacz kolumny lub miniwieża może z bluetooth lub z wbudowanym streamerem. A teraz również dla siebie szukam "chyba streamera" bo mam wzmacniacz z wejściem optycznym lecz obecnie Tidala odtwarzam z TV a mógłbym ze streamera. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowany) 29 minut temu, gadek80 napisał: bo mam wzmacniacz z wejściem optycznym A jaki to wzmacniacz jeżeli można wiedzieć? Kolumny są ? Edytowano 23 godziny temu przez RLC2 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 1 godzinę temu, gadek80 napisał: A teraz również dla siebie szukam "chyba streamera" bo mam wzmacniacz z wejściem optycznym lecz obecnie Tidala odtwarzam z TV a mógłbym ze streamera. Wiim mini. Odpisz, cytując
gadek80 Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, RLC2 napisał: A jaki to wzmacniacz jeżeli można wiedzieć? Kolumny są ? Niepotrzebnie pisałem o streamerze dla siebie, bo się rozmydla temat. Ale może się on podpiąć pod moje zapytanie po prostu. Edytowano 21 godzin temu przez gadek80 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu To napisz jeszcze raz co oczekujesz wtedy będzie jasność 😉 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu O ileż życie byłoby prostsze, gdybyśmy zawsze wiedzieli czego tak naprawdę chcemy... Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu @Sipo zachęcam Ciebie do obserwowania tego życia tylko „tu i teraz”, zamiast „kiedyś i wtedy”, a Wszystko co Potrzebujesz pojawi się samo. Tylko Ty wiesz jak gruby masz portfel i co tam się dzieje w Tobie, gdy siedzisz na fotelu a brzmienie/muzyka płyną. Zaobserwuj wtedy co się dzieje, ale tylko kiedy słuchasz. A zaczną się dziać niewiarygodne rzeczy. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu @AudioTube zdania godne mędrca ze Wschodu 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts