AudioTube Napisano Czwartek o 11:27 Napisano Czwartek o 11:27 Kolumny buduje wielu. Nawet sprzedać także się udaje. Tylko dlaczego tylu niezadowolonych, skwaszonych? Jak przesiać to badziewie, którego tyle na rynku. Odpisz, cytując
rajdek Napisano Czwartek o 12:33 Autor Napisano Czwartek o 12:33 2 godziny temu, Artur Charicki napisał: Kurde aż się dziwię że chodzi o ten sam utwór. U mnie brzmi super. Werbel bardzo wyraźny i wraz z mocną stopą nadają rytm Też się dziwię, świetna realizacja, na Tidal - Deluxe Edition. Odpisz, cytując
rajdek Napisano Czwartek o 16:16 Autor Napisano Czwartek o 16:16 Jest znaczna różnica do NT-505-X, równowaga tonalna przesunięta w dół i większe wypełnienie. Odpisz, cytując
AudioTube Napisano Czwartek o 20:22 Napisano Czwartek o 20:22 Rodner Padilla z orkiestrą. 9 minut. Jeden kawałek, ale wszystkiego tam się spodziewajcie. Choć już nie dzisiaj, bo późno a potrzeba sporo przekręcić gałą. U mnie akcja dzieje się pomiędzy kolumnami . Na innych posłucham w weekend. Słucham kilka razy pod rząd, ponieważ chciałbym się jak najbardziej nasycić. Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 15:23 Autor Napisano wczoraj o 15:23 Uczta rozpoczęta dzięki Adam, jeden z top albumów Odpisz, cytując
rajdek Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Dnia 19.11.2025 o 22:07, AudioTube napisał: Nic specjalnego, a nawet słabizna. No nuda panie Wybacz ale słuchawki dla mnie się nie liczą, u mnie jest wybornie. Głębię dodał przetwornik, to kluczowy składnik z kolumnami. Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Fachowcy znają odpowiedź, a mnie się wydaje, że te „liniowe” strojenie w planarach jak i kolumnach, u mnie taki efekt daje. Jest wiele dróg do mitycznej audiosynergii. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Fachowców nie ma tak jak pytań, mity rodzą się w głowach a prawda jest zawsze taka sama. 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu 10 godzin temu, rajdek napisał: prawda jest zawsze taka sama. Odpisz, cytując
Recommended Posts