perfektcom Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Cześć wszystkim, Dręczy mnie to od piątku. Więc postanowiłem zadać to pytanie tutaj: Czy ktoś (oprócz mnie) zauważył, że w pokoju Pylon Audio, w hotelu Sobieskim przy odsłuchu utworów było wrażenie, że wokale wcale nie są na środku a wręcz równomiernie wydobywają się z każdej kolumny, ale osobno? Byłem na AVS 3 dni, wracałem do tego pokoju myśląc, że może coś jest nie tak z utworem, albo ja już się starzeję. Czy ktoś odniósł podobne wrażenie? BTW. Dla mnie fenomenem AVS2025 były małe kolumny Dutch&Dutch na V piętrze Sobieskiego oraz Silent Pound, także w hotelu Sobieskim. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Czyżby grały wzmacniacze bez funkcji balans? O który pokój Ci chodzi? Odpisz, cytując
perfektcom Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Kraft napisał: Czyżby grały wzmacniacze bez funkcji balans? O który pokój Ci chodzi? O ten z pierwszego zdjęcia. Pierwszy pokój jak się wchodzi do Sobieskiego Odpisz, cytując
Recommended Posts