Arus1090 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dzień dobry. Posiadam od nowości odtwarzacz płyt CD Cambridge Audio CXC. Sporadycznie używany odtwarzacz, zawsze na nowych płytach (brak rys, zabrudzeń). Zauważyłem głośną prace odtwarzacza (odgłos stukania, wczytywania płyty), która nie wpływa na jakość dźwięku. Czy ktoś z Państwa miał podobną sytuacje? Sprzęt jest już po gwarancji. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Arus1090 napisał: Czy ktoś z Państwa miał podobną sytuacje? Miałem CXC i zdarzało się coś podobnego, ale tylko świeżo po włączeniu i przy wczytywaniu / odtwarzaniu pierwszej płyty. Jak już był rozgrzany, to pracował ciszej. Z kolei inny właściciel CXC - Marcin (@sonique) wspominał coś o okazjonalnych problemach z chowaniem się szuflady. Natomiast u Artura (@Artur Brol) chyba nic złego się z tym transportem nie działo. Edytowano 6 godzin temu przez Rafał S Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu No, wywołano mnie , to jestem.😁 Mój transport, jesli dobrze pamiętam, nie czytal płyt czy nawet mial cos z otwieraniem sie szufladki. Na gwarancji to sie zdarzyło i od naprawy wszystko śmiga jak należy. 1 Odpisz, cytując
sonique Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Z kolei inny właściciel CXC - Marcin (@sonique) wspominał coś o okazjonalnych problemach z chowaniem się szuflady. Potwierdzam. Naprawiałem na gwarancji i od tego czasu problem został rozwiązany. Natomiast obecnie odtwarzacz od niedawna przerywa odtwarzanie na ułamek sekundy co słychać jak chwilowe wyciszenie lub zanik sygnału - nie jest to z pewnością zacięcie czy przeskoczenie wiązki lasera (dzieje się to bardzo rzadko). Chyba znowu wyślę do serwisu. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu O Panowie! Trzech uczciwych ludzi i każdy z zgłasza jakiś problem 🫤. Rozważałem kiedyś zakup tego sprzętu. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Artur Brol napisał: Ja bym wciaz kupil😄 A ja nie, z tym , że ja bym chyba niczego nie kupił ponownie, bo jestem z tych, którym trawa po drugiej stronie płotu zawsze wydaje się zieleńsza. CXC v2 nie był zły, ale gdybym miał się cofnąć w czasie, to rozważyłbym w tej cenie coś używanego, albo dopłaciłbym do Shanlinga ET3 - przynajmniej odpadłby problem z szufladą. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Kupil bym ponownie, przy ubogim budżecie. Jak najbardziej, bo jeśli chodzi o jakość tego co on przesyła, jest ona równie dobra jak odtwarzaczy kilka razy droższych. Z drugiej jednak strony, to są zabawki, ja jestem dużym dzieckiem, wiec szukałbym czegoś bardziej wizualnie atrakcyjnego 😍 Marzy mi sie od góry ładowany odtwarzacz czy transport. To jest jedyny powód dla którego bym tego CXC ominal. Edytowano 3 godziny temu przez Artur Brol Odpisz, cytując
Marlin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Problem większości tanich odtwarzaczy, a często też niektórych droższych - gówniany napęd. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Miałem takie jedno cudo za , teraz 4 k kosztuje, i tez odmawiał współpracy. Zdarza sie. Odpisz, cytując
Recommended Posts