yugodany Napisano Czwartek o 09:18 Autor Napisano Czwartek o 09:18 2 godziny temu, Heathen napisał: U mojego kumpla zainstalowalem Klipsch reference pack 5.0+ Denon AVRX1700h+Klipsch R-120SW Efekt końcowy przyzwoity, a zależało mu także na minimalnym formacie. Dawno to montowałeś ,gdzie kupione ? O takim czymś myślę. Jak jest z gwarancją Klipscha kupionego za granicą ? Odpisz, cytując
Q21 Napisano Czwartek o 09:21 Napisano Czwartek o 09:21 13 godzin temu, yugodany napisał: Klipsch theater fajna opcja, zainteresowałeś mnie tym zestawem, tylko gdzie go dostać ? Ngdzie nie jest dostępny. Stąd napisałem, że jak gdzieś jeszcze dorwiesz. Jakiś czas temu seria wycofana, ale niektóre sklepy mogą jeszcze mieć. Czy to w Polsce, czy za granicą. Odpisz, cytując
yugodany Napisano Czwartek o 10:57 Autor Napisano Czwartek o 10:57 1 godzinę temu, Q21 napisał: Stąd napisałem, że jak gdzieś jeszcze dorwiesz. Jakiś czas temu seria wycofana, ale niektóre sklepy mogą jeszcze mieć. Czy to w Polsce, czy za granicą. Z za granicy gwarancja i nas działa ? Odpisz, cytując
tomek72 Napisano Czwartek o 15:53 Napisano Czwartek o 15:53 W większości nie, chyba Yamaha ma tzw. europejską, reszta raczej u dystrybutora, czyli kupione w kraju. Odpisz, cytując
Recommended Posts