Gacek Napisano Sobota o 15:56 Napisano Sobota o 15:56 Witam mam problem z podłączeniem subwoofera do głośników za pomocą kabla rca. Z gniazda rca głośnika nie wychodzi sygnał. Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano Sobota o 16:05 Napisano Sobota o 16:05 Subwoofer podłącza sie do wzmacniacza a nie do głośników. Nie mówiąc już że głośniki nie posiadają złącz RCA. WTF?🤦♂️ 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 13:06 Napisano wczoraj o 13:06 21 godzin temu, Gacek napisał: Witam mam problem z podłączeniem subwoofera do głośników za pomocą kabla rca. Z gniazda rca głośnika nie wychodzi sygnał. Cześć Czym możesz podesłać fotkę jak to połączyłeś na ten moment? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Dwie rzeczy. Albo to post który rozwalił nasze mózgi jak pisze Artur najlepiej od dobrych kilku lat. Bo kolumny głośnikowe nie mają złącz RCA. WTF x2 Albo zapomniałeś dopisać "Active" I wtedy wyjscia na suba masz jako jeden RCA. Czarny u góry po prawej stronie. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Cześć jeśli masz wersję aktywną, jak się domyślamy, to musisz go podpiąć tak, jak Piotr napisał Odpisz, cytując
Gacek Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Witam nie sądziłem że ktoś się odezwie, dawno nie latałem po żadnych forach wszystko jakoś ogarniałem. przepraszam za brak precyzji. tak mam głośniki aktywne, jak zdjęcie powyżej. sprawdzałem bas na krótko jak podłączyłem do niego kabel z głośnika i bas działa. Właśnie sprawdziłem i z kolumny nie wychodzi sygnał z gniazda rca. głośniki ustawione na tv więc chyba sygnał powinien automatycznie wychodzić ? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Skoro podłączone prawidłowo, to odezwałbym się do Teufela i ich serwisu Odpisz, cytując
Gacek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu ok dzięki tak też zrobiłem. Odpisz, cytując
Recommended Posts