Rom Son Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Witam Czy można zbudować jakieś sensowne kino domowe za w/w kwotę? Salon 25m2 Zestaw głównie do filmów i konsoli, czasem muzyka. System jaki mnie interesuje to max 5.1.2. Dzięki Odpisz, cytując
Butler Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nowe ampli i używane kolumny. Wtedy jak najbardziej da się złożyć coś fajnie grającego 1 Odpisz, cytując
Rom Son Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Zależy mi na nowych kolumnach, sufitowe mogę dokupić później. Z amplitunerów myślałem o yamaha rxv6a lub denon 2800. Kolumn jest tyle na rynku, że można się pogubić. Może jakieś promocje się trafią na black friday, w co jakoś wątpię. Salon jest klasyczny, żadnych kształtów w literę L czy coś podobnego. Z przodu telewizor, z tyłu do ściany narożnik. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Jak wszystko ma byc nowe to bedzie ciezko. Celuj w kolumny podstawkowe a w następnej kolejności subwoofer, bo pewnie w tych 6k ciezko sie bedzie zmieścić z jakas fajna konstrukcja. Podzwoń po salonach i ponegocjuj. Odpisz, cytując
Rom Son Napisano 11 minut temu Autor Napisano 11 minut temu Też dobry pomysł A od teufel theater500? Bo ultima ma różne opinie. Podejrzewam, że dobrze piszą o ultimie laicy, co w kina nigdy się nie bawili i dla nich to może być wow, tym bardziej, że niedrogo. Odpisz, cytując
Recommended Posts