Maunio Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Witam forumowiczów, Liczę na obiektywną opinię związaną z planowanym zakupem. Słucham różnego rodzaju muzyki. Co sądzicie o zakupie subwoofera Triangle Tales 340 do kolumn Borea BR08. Czy taka rozbudowa spowoduje istotną zmianę w odsłuchu. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Na pewno coś wniesie. Nie znam tego subwoofera nie wygląda mi jednak na konstrukcje dedykowaną do stereo. W Tej cenie masz SVS SB1000 czy REL TZero. Zmiana na plus będzie w momencie keidy subwoofer będzie dobrze ustawiony i zgrany z kolumnami. To nieco zabawy, testów ale przyjemnego spędzenia czasu. Subwoofer nie musi być tej samej firmy co kolumny. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Cześć Zmiana na pewno będzie, ale ten Triangle raczej nie jest optymalną opcją. Wyżej wspomniany SVS SB-1000 już jest dużo fajniejszym rozwiazaniem W jakim budżecie się rozglądasz? Jak duże masz pomieszczenie? Odpisz, cytując
Maunio Napisano 28 minut temu Autor Napisano 28 minut temu Cześć, Dziękuję za odpowiedzi. Zdaję sobie sprawę że subwoofer może pochodzić od innego producenta, ale chciałem dopasować głośniki również pod względem estetycznym. Barwa 'Light Oak' ogranicza dostępny wybór. W międzyczasie zakupiłem jednak subwoofer Triangle korzystając z promocji na Idealo.de, i teraz czekam na dostawę. Zdaję sobie sprawę że mój wybór może nie być optymalny, raczej chodziło mi o informację czy w ogóle warto. Audio nie jest dla mnie priorytetem więc inwestuję stosunkowo niewielkie środki (w porównaniu do znacznej części użytkowników tego forum). Moje pomieszczenie to jakieś 30m2 i mam nadzieję że na taki metraż głośniki dadzą sobie radę. Odpisz, cytując
Recommended Posts