Maunio Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Witam forumowiczów, Liczę na obiektywną opinię związaną z planowanym zakupem. Słucham różnego rodzaju muzyki. Co sądzicie o zakupie subwoofera Triangle Tales 340 do kolumn Borea BR08. Czy taka rozbudowa spowoduje istotną zmianę w odsłuchu. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Na pewno coś wniesie. Nie znam tego subwoofera nie wygląda mi jednak na konstrukcje dedykowaną do stereo. W Tej cenie masz SVS SB1000 czy REL TZero. Zmiana na plus będzie w momencie keidy subwoofer będzie dobrze ustawiony i zgrany z kolumnami. To nieco zabawy, testów ale przyjemnego spędzenia czasu. Subwoofer nie musi być tej samej firmy co kolumny. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Cześć Zmiana na pewno będzie, ale ten Triangle raczej nie jest optymalną opcją. Wyżej wspomniany SVS SB-1000 już jest dużo fajniejszym rozwiazaniem W jakim budżecie się rozglądasz? Jak duże masz pomieszczenie? Odpisz, cytując
Maunio Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Cześć, Dziękuję za odpowiedzi. Zdaję sobie sprawę że subwoofer może pochodzić od innego producenta, ale chciałem dopasować głośniki również pod względem estetycznym. Barwa 'Light Oak' ogranicza dostępny wybór. W międzyczasie zakupiłem jednak subwoofer Triangle korzystając z promocji na Idealo.de, i teraz czekam na dostawę. Zdaję sobie sprawę że mój wybór może nie być optymalny, raczej chodziło mi o informację czy w ogóle warto. Audio nie jest dla mnie priorytetem więc inwestuję stosunkowo niewielkie środki (w porównaniu do znacznej części użytkowników tego forum). Moje pomieszczenie to jakieś 30m2 i mam nadzieję że na taki metraż głośniki dadzą sobie radę. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 47 minut temu, Maunio napisał: Moje pomieszczenie to jakieś 30m2 i mam nadzieję że na taki metraż głośniki dadzą sobie radę. Kolumny dadzą sobie radę , ale z subem jest lepsza zabawa gwarantuję , że nie będziesz się nudził 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts