Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, pairtick napisał: Wraz z wbudowanym balastem? Ludzie przedwojenni - selekcja naturalna cięła ostro. Masz już jakieś doświadczenie z AliExpress ? Rozumiem że coś kupiłeś i ten balat to dowód że AliExpress to jednak ściema ?? Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Przemkoch napisał: znane marki wykorzystują swoją pozycję i poszły w marketing oraz komercję. Uznaje że Chińczycy po zapłaceniu połowy mniej robią tak samo lub ciut lepiej Jest możliwe. Na YT w teście zbiorowym małych monitorów BBC Chinola Sound Artist LS3/5A za czapkę śliwek oceniono lepiej niż moje Herbatniki, które jako nowe do tanich nie należą. A P3ESR to jest przecież sam dół cennika Harbetha. Przy okazji: Sound Artist POSIADA LICENCJĘ BBC na te głośniki. Spełniają one te same rygorystyczne standardy specyfikacyjne jak Grahamy, Falcony, Musical Fidelity itp. Więc "podróbkami" nazywają je tylko profani i idioci. Ludzie bez pojęcia. To czemu mam Herbatniki a nie Chińczyki? Bo tanio znalazłem używane. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, il Dottore napisał: Jest możliwe. Na YT w teście zbiorowym małych monitorów BBC Chinola Sound Artist LS3/5A za czapkę śliwek oceniono lepiej niż moje Herbatniki, które jako nowe do tanich nie należą. A P3ESR to jest przecież sam dół cennika Harbetha. Przy okazji: Sound Artist POSIADA LICENCJĘ BBC na te głośniki. Spełniają one te same rygorystyczne standardy specyfikacyjne jak Grahamy, Falcony, Musical Fidelity itp. Więc "podróbkami" nazywają je tylko profani i idioci. Ludzie bez pojęcia. To czemu mam Herbatniki a nie Chińczyki? Bo tanio znalazłem używane. Powiec to całej rzeszy ludzi która mnie z linczowała od początku tego postu 😅🤣🇨🇳🤩👍 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, tomek4446 napisał: Teraz jest moda na suby , porównanie w zasięgu portfela Tomek wiem że na biednego nie trafiło, ale przepłaciłeś za swojego RELa okrutnie 😀 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Przemkoch napisał: Powiec to całej rzeszy ludzi która mnie z linczowała od początku tego postu 😅🤣🇨🇳🤩👍 Cały czas im to mówię, bo ja lubię chińskie zabawki. Pół systemu mam już chińskie. I nie dlatego, że tanie, tylko dlatego, że dobre. A jak ja mówię, że coś gra dobrze, to musi grać zajebiście dobrze. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, il Dottore napisał: Cały czas im to mówię, bo ja lubię chińskie zabawki. Pół systemu mam już chińskie. I nie dlatego, że tanie, tylko dlatego, że dobre. A jak ja mówię, że coś gra dobrze, to musi grać zajebiście dobrze. Dobrze ktoś napisał rzesmy bracia 🤣🥳🥳🤓. Nie czuję się już osamotniony. To może 🤔 wiesz coś o tej firmie (Balenald) czy tych kolumn za zdjęć przedstawionych ? Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Mówiłem, że się dogadają...🙂 Przemkoh, a auta nie planujesz zmienić? 2 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Vectorinni napisał: Mówiłem, że się dogadają...🙂 Przemkoh, a auta nie planujesz zmienić? Nie. Heheh 😜 a wiesz co ci powiem że miałem koreańskie i blok silnika poszedł. Teraz mam volvo i jestem happy. Znowu Korea ma Samsunga który jest świetny… ale chińskie audio mi bardziej podeszło a przykładów można dużo podawać Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Przemkoch napisał: Nie. Heheh 😜 a wiesz co ci powiem że miałem koreańskie i blok silnika poszedł. Teraz mam volvo i jestem happy. Znowu Korea ma Samsunga który jest świetny… ale chińskie audio mi bardziej podeszło a przykładów można dużo podawać No to zaraz się dowiesz, że posiadając Volvo posiadasz "chińczyka". Odpisz, cytując
pairtick Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu 1 godzinę temu, Przemkoch napisał: a te poniżej zdjęły je z wystawy do śmietnika. Wymieniłeś już bezpieczniki we wtyczkach? Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 57 minut temu Autor Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, pairtick napisał: Wymieniłeś już bezpieczniki we wtyczkach? Nie jeszcze. Czekam aż się skopcą. może coś uwędzę się zobaczy. 😂🤪 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu 1 godzinę temu, Przemkoch napisał: Pozostaje mi podziękować szanownym panom z PO To po ośmiu latach dobrobytu, musiałeś uciekać do Anglii? 😁 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu 35 minut temu, Przemkoch napisał: wiesz coś o tej firmie (Balenald) Pierwszy raz na oczy widzę. Nie jestem żadnym znawcą chińszczyzny, nie mam nawet konta na Ali. Jak coś potrzebuję stamtąd to mi córka kupuje. Ona bardziej oblatana. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu 52 minuty temu, Przemkoch napisał: Masz już jakieś doświadczenie z AliExpress ? Rozumiem że coś kupiłeś i ten balat to dowód że AliExpress to jednak ściema ?? https://pl.wikipedia.org/wiki/AliExpress#Kontrowersje Oszuści - jak lubisz kupować od złodziei, to coś dla Ciebie. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu 30 minut temu, Przemkoch napisał: Teraz mam volvo i jestem happy Chińska firma! Dobry wybór! Niedawno jeździłem XC60 PHEV jak byłem w PL i naprawdę fajny wózek. 29 minut temu, Vectorinni napisał: No to zaraz się dowiesz, że posiadając Volvo posiadasz "chińczyka". A nie? Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 38 minut temu Autor Napisano 38 minut temu 11 minut temu, pairtick napisał: To po ośmiu latach dobrobytu, musiałeś uciekać do Anglii? 😁 Wiesz co zastanawiam się co tu robisz ? Bo jak ci coś się nie podoba to wyjdź z tego posta i się nie kłopocz , a ja grzecznie ci teraz pomogę zrozumieć że nie potrzebnie sączysz jad i próbujesz wciągnąć we własną głupotę. Pozdrawiam serdecznie Odpisz, cytując
pairtick Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu 43 minuty temu, il Dottore napisał: Cały czas im to mówię, bo ja lubię chińskie zabawki. Pół systemu mam już chińskie. I nie dlatego, że tanie, tylko dlatego, że dobre. Rozważałeś już opcję chińskiej żony? 6 minut temu, Przemkoch napisał: a ja grzecznie ci teraz pomogę zrozumieć 1 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 31 minut temu Autor Napisano 31 minut temu 7 minut temu, il Dottore napisał: Chińska firma! Dobry wybór! Niedawno jeździłem XC60 PHEV jak byłem w PL i naprawdę fajny wózek. A nie? Jeżdżę xc60 właśnie i jestem zadowolony to jest dość po pularne auto w Uk Czy na tym forum jest jakiś moderator czy ktoś żeby pomóc osobą nie grzecznym i obraźliwym pokazać drzwi wyjściowe 🤓🥳🙃 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu 5 minut temu, Przemkoch napisał: Czy na tym forum jest jakiś moderator czy ktoś żeby pomóc osobą nie grzecznym i obraźliwym pokazać drzwi wyjściowe Zapomnij! Raportuję każdy przypadek przemocy werbalnej - bez skutku. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu 9 minut temu, il Dottore napisał: A nie? Tak, tak...A Lamborghini i Rolls-Royce to Niemcy... Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu 6 minut temu, Przemkoch napisał: Jeżdżę xc60 właśnie i jestem zadowolony Uuuuuuuuu - nie moja liga. Dla takich jak ja to Duster nowy byłby szczytem marzeń. Przed chwilą, Vectorinni napisał: Tak, tak...A Lamborghini i Rolls-Royce to Niemcy... I Bentley. Jaguar i Land Rover to Indie. I to niestety widać po "bezawaryjności". Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu Tak się zastanawiam, czy trudno jest prowadzić konwersację z samym sobą. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 22 minuty temu Autor Napisano 22 minuty temu 1 minutę temu, il Dottore napisał: Zapomnij! Raportuję każdy przypadek przemocy werbalnej - bez skutku. No cóż szkoda, zawsze lepiej się rozwijać i coś wnosić pozytywnego, ale ludzie już tak struci są i próbują dowartościować się po przez poniżanie innych.. To więc mam i ja nową nazwę forum hejterow Audio. Tak to bardziej pasuje 2 minuty temu, majkel74 napisał: Tak się zastanawiam, czy trudno jest prowadzić konwersację z samym sobą. Po co się zastanawiać ?? 🤔😂🫣🤪 4 minuty temu, il Dottore napisał: Uuuuuuuuu - nie moja liga. Dla takich jak ja to Duster nowy byłby szczytem marzeń. I Bentley. Jaguar i Land Rover to Indie. I to niestety widać po "bezawaryjności". Wiesz co Chińszczyzna góra 🏔️ tylko tyle mogę powiedzieć. To jakim sprzętem zasilasz swoje audio Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu No ta, wystarczy spytać Batyra. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 minuty temu Napisano 2 minuty temu 18 minut temu, Przemkoch napisał: próbują dowartościować się po przez poniżanie innych. Pięknie powiedziane. I jakże prawdziwie. 20 minut temu, Przemkoch napisał: To jakim sprzętem zasilasz swoje audio Kliknij w Zieloną Mordę i masz tam rubrykę O MNIE. Odpisz, cytując
Recommended Posts