Skocz do zawartości

elac carina bs243.4 czy bowers & wilkins 606 s3

Recommended Posts

Napisano

Jakie przewody kupić żeby nie tracić dźwięu . Wtyki bananowe mam . A przewód w granicach masz do 20zł z allegro wiem że to nie dużo ale najwyżej później kupię lepsze. Nie chcę z Media Expert

Napisano
9 godzin temu, Rafal Wdo napisał:

To teraz jeszcze mi szybko doradz czy kef q concerta meta czy wharfedale evo 5.2 dziś chcę zamówić . Obie konstrukcje są dobre . Muzykę słucham rzadko. Muzyka raczej typu składanka eska. Czasami jakiś rok 

Wharfedale do Bowersa? To trochę nie porozumienie:)

• Lubię to 1
Napisano

A co sądzicie o diva 5 są lepsze od 661 podobno i nie trzeba kupować albo kombinować z uchwytami podstawkami

Napisano
20 godzin temu, Rafal Wdo napisał:

Wolę nowe bo i tak na raty. Szukałem czegoś co ma więcej db żeby łatwiej wysterować . Wgl mam pytanie czy aiyima a80 może działać jako dac coś w tym stylu no może Cambridge cxa60 potem bym kupił

Czy jak przedwzmacniacz

Myslę że powinieneś zacząć słuchać propozycji.

9 godzin temu, Rafal Wdo napisał:

A co sądzicie o diva 5 są lepsze od 661 podobno i nie trzeba kupować albo kombinować z uchwytami podstawkami

Miałeś zamówić, a tu kolejne wjeżdzają. Czemu nie pójdziesz na odsłuch? 

• Lubię to 1
Napisano
12 godzin temu, Rafal Wdo napisał:

Zamiast odpisać na pytanie to piszesz inne niuanse. Od nośnie przewodów też ciesza. Wszytko już mam zamówione

Napisano

Może uda mi się znaleźć rotela a12 do 1,5tys to będzie git

Napisano (edytowany)

Myślałem że to komp pod biurkiem, a to sub. Tylko nie kupuj mocnego wzmaka bo biurko może tego nie wytrzymać :1_grinning:

Edytowano przez cymes
  • Lubię to 3
Napisano

O co wam chodzi

Jeżeli o subwoofer to na szybko wstałem . Potem go umieszczę gdzie indziej . Był dobrze ale prawa kolumna go wywaliła 

Napisano

Mój pokój moje wybory a takie komentarze to jest żenada

Napisano
8 minut temu, Nowy75 napisał:

Kolego @Rafal Wdoposzedłeś po bandzie z doborem kolumn do pomieszczenia i ustawieniem. Gorzej prawie się nie da. 

Da , Na biurko :)

5 minut temu, Rafal Wdo napisał:

Mój pokój moje wybory a takie komentarze to jest żenada

Dałeś zdjęcia dobrowolnie , to są skutki :)

Oczekujesz pośladków na forum audio ?

Miłośników dobrego brzmienia ?

Jajcarz 😅😅😅

Napisano

Trochę mi ciebie szkoda jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to już się nie wysilaj

A może na okno? Albo komodę a nie lepiej na łóżko. Eeee albo na przejęcie 60cm

Temat zamykam

Napisano

@Rafal Wdo mój komentarz nie jest w założeniu złośliwy. Pokoik mały,walnąłeś podłogówki, które się tam duszą,jedna prawie zabudowana, również od góry. Jeśli Ci to granie pasuje,to nic mi do tego,ale jak się przejdziesz z jakąś  dobrze znaną muzyką do dowolnego salonu audio i coś puszczą to zrozumiesz ,o czym mówimy.

Napisano

To są małe kolumny . Małe przetworniki . Odsłuch mam 3m dalej w linii prostej . Lubię leżeć i słuchać 

Zamiast docinać to lepiej polecić zasilacz do nich

Napisano

@Rafal Wdo parę postów wyżej cytowałeś samego siebie , a teraz masz pretensje że ktoś skrytykował Twój wybór z doborem kolumn do pomieszczenia i ich ustawieniem. Uważam że jesteś trochę w gorącej wodzie kąpany.

• Lubię to 1
Napisano

Dobór wzmacniacza to jest poważna sprawa. No jestem

Napisano
23 godziny temu, Rafal Wdo napisał:

Dzisiejszy zakup

No, to standy pod Dali Menuet już masz. ;) 

A już poważnie to odważnie pojechałeś ale może będziesz zadowolony. Zawsze możesz sprawdzić te głośniki w większym pokoju w swoim domu, będziesz miał porównane czy podoba się bardziej czy nie.

Nie wiem, gdzie je kupiłeś ale jak w Topie to gdyby coś Ci jednak nie pasowało może zapytaj się sklepu czy możesz je podmienić na coś mniejszego. Powinni się zgodzić jak zakup był robiony u nich. Tak sądzę. 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...