Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
20 godzin temu, Rafal Wdo napisał:

Wolę nowe bo i tak na raty. Szukałem czegoś co ma więcej db żeby łatwiej wysterować . Wgl mam pytanie czy aiyima a80 może działać jako dac coś w tym stylu no może Cambridge cxa60 potem bym kupił

Czy jak przedwzmacniacz

Myslę że powinieneś zacząć słuchać propozycji.

9 godzin temu, Rafal Wdo napisał:

A co sądzicie o diva 5 są lepsze od 661 podobno i nie trzeba kupować albo kombinować z uchwytami podstawkami

Miałeś zamówić, a tu kolejne wjeżdzają. Czemu nie pójdziesz na odsłuch? 

Napisano
12 godzin temu, Rafal Wdo napisał:

A co sądzicie o diva 5 są lepsze od 661 podobno i nie trzeba kupować albo kombinować z uchwytami podstawkami

Zamiast odpisać na pytanie to piszesz inne niuanse. Od nośnie przewodów też ciesza. Wszytko już mam zamówione

Napisano
8 minut temu, Nowy75 napisał:

Kolego @Rafal Wdoposzedłeś po bandzie z doborem kolumn do pomieszczenia i ustawieniem. Gorzej prawie się nie da. 

Da , Na biurko :)

5 minut temu, Rafal Wdo napisał:

Mój pokój moje wybory a takie komentarze to jest żenada

Dałeś zdjęcia dobrowolnie , to są skutki :)

Oczekujesz pośladków na forum audio ?

Miłośników dobrego brzmienia ?

Jajcarz 😅😅😅

Napisano

@Rafal Wdo mój komentarz nie jest w założeniu złośliwy. Pokoik mały,walnąłeś podłogówki, które się tam duszą,jedna prawie zabudowana, również od góry. Jeśli Ci to granie pasuje,to nic mi do tego,ale jak się przejdziesz z jakąś  dobrze znaną muzyką do dowolnego salonu audio i coś puszczą to zrozumiesz ,o czym mówimy.