lpomis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, kaczadupa napisał: Posmakowałem więc mniejszej Divy i… Krótko i treściwie. Najważniejsze, że się podobały Odpisz, cytując
d00 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, kaczadupa napisał: Posmakowałem więc mniejszej Divy i… … i wyszło, że artykuł sponsorowany? 😊😊 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, kaczadupa napisał: Posmakowałem więc mniejszej Divy i… No bez jaj. Tak się nie robi. Proszę normalnie opisać, co i jak! Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, d00 napisał: … i wyszło, że artykuł sponsorowany? 😊😊 Absolutnie nie. Nie słuchałem Diva 5. 3 minuty temu, Kraft napisał: No bez jaj. Jest bez jaj. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, kaczadupa napisał: Jest bez jaj. No to z jajami. Ważne, żeby inaczej niż teraz. OBSZERNIEJ! Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jarek, chociaż mam demo to uważam, że nawet po ulubionej przez nas audiofilów liczbie równych, okrągłych 100 godzin grania do ucha nie będzie szeptać taka Indianka… Taką kurła chciałem! Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Słownik języka polskiego PWN zwięzły 1. «zawierający wiele treści w niewielu słowach» 2. «mający zwartą strukturę, konsystencję» 😂 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts