jakubk Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, _A_R_T_ napisał: Wszystko jest kwestią gustu. Dla mnie Fiio Warmer jest dużo lepszy od DAC'a w WiiM Pro Plus / Ultra oraz na przykład od K11 R2R z zasilaniem liniowym. Natomiast stawiam znak równości między Warmer a Ares i to od preferencji słuchacza zależy co wybierze dla siebie. Pełna zgoda. Natomiast przy pierwszych postach i recenzjach można było odnieść wrażenie, że to jakiś przełomowy produkt, a że też kwota niewielka jak na Audio, to stwierdziłem, że zaryzykuję. Miałem doświadczenia (dłuższe) z R26, który jest poziomem bardziej Pontusa niż Aresa (nie wiem też który to był Ares), stąd obawiam się, że jak go dostanę to będzie szybki OLX 😅 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, jakubk napisał: Natomiast przy pierwszych postach i recenzjach można było odnieść wrażenie, że to jakiś przełomowy produkt, a że też kwota niewielka Wszystko zależy z czym się porównuje. Jeśli z dac wiima albo dac wbudowanym w np. średniej klasy wzmacniacz to tak - produkt może okazać się przełomowy. Natomiast w porównaniu z np. chord mojo2, innym dac r2r lub aresem (który może jest więcej niż 2x droższy) to już nie koniecznie. U mnie: Magnat MR780 - K11 R2R - "skok przełomowy". K11 R2R - Warmer R2R - "skok ale już nie przełomowy" 1 godzinę temu, jakubk napisał: Miła Pani z hifigo wysłała informację, że czas oczekiwania to na ten moment to 'miesiąc lub ponad miesiąc'. Tyle powiedział producent. Oczywiście jest to dla zamówienia złożonego 27 grudnia... 57 minut temu, _A_R_T_ napisał: to chyba nie jest jednak taki szał na jaki warto czekać. Ja Cię doskonale rozumiem i też bym się wkurzył. Natomiast jak chcesz sprawdzić czy Warmer jest dla Ciebie to możesz wypożyczyć z jakiegoś salonu audio - będzie już pewnie nawet wygrzany. Odpisz, cytując
jakubk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dokładnie, dlatego też chciałem sprawdzić samemu. W porównaniu z dacami wbudowanymi we wzmacniacze, które nie zawsze ale najczęściej 'są, bo są' to się domyślam, że będzie lepiej. Nie było jednak do tej pory porównań z droższymi dacami (~5k), nawet takimi popularnymi ostatnio jak Laiv czy Holo. Pytanie czy w salonach się jeszcze ostały jakieś sztuki FiiO przy tej popularności tematu. Odpisz, cytując
Recommended Posts