Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
1 godzinę temu, bartleby napisał:

Oferują mi kupony i jakieś punkty, ale DR70 nie mają w żadnym kolorze i nie wiedzą kiedy będą.

Widać sukces przerósł możliwości produkcyjne firmy. Przypomina mi to czasy bumu w mojej branży / początki inflacji / gdy na drzwi czekało się 20 tygodni. A swoją drogą to miłe czytać , że czegoś nie można kupić we współczesnym świecie , gdzie wydawałoby się , że jest wszystko. 

Kibicuję by się jednak udało. 

Napisano

Produkcja to jedno. Niestety sytuacja na Bliskim Wschodzie nie pozostanie bez wpływu na dostawy z Azji do Europy nawet te realizowane drogą morską. O transporcie lotniczym nie ma nawet co mówić. Moje płyty utknęły w Japonii...

No ale ludzie mają poważniejsze problemy więc nie ma co biadolić.

Napisano

Dla mnie takim małym szokiem był mój lutowy zakup kondensatorów w sklepie Mouser. Firma jest z USA i stamtąd wysyła, nie z magazynu w Europie. 4 dni i paczka u mnie. Z Phoenix w USA na wieś w centrum Polski. Chłopaki z sąsiedniego forum pisali, że tak szybko idzie, ale niedowierzałem. Potwierdzam. Mają jakiś priorytet czy coś. Pan z FedExa przyjechał, pieprznął paczkę i mam.