Luk Pl Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Mi sie wydaje, ze jezeli firmie zalezy na renomie to taki "entry level" powinien juz cos pokazywac. Ciekawe jest to, ze to bezwzglednie najlepszy amp jaki slyszalem, a najmniej mi znana marka, nigdy nie mialem stycznosci nawet z advance acoustic. Ten wzmacniacz kupilem totalnie w ciemno bo poprzedni odmowil wspolpracy, a tu takie zaskoczenie, jak to w sklepie teraz stoi jakies 3600zl to jest okazja! Widzialem jakies na ogloszeniach po 1500zl, ja nie wiem o co chodzi... Edytowano 1 godzinę temu przez Luk Pl 1 Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu (edytowany) Zgadzam się, generalni, choć różnie z tym bywa. Czasem lepsi producenci na tanich modelach (sprzedawanych masowo) chcą zarobić więcej niż na drogich, z wysokiej półki. Tu jest test: https://blog.audiot.co.uk/blog/2024/7/20/paris-amour-advance-paris-playstream-a1 Był outlet tych wzmacniaczy i chodziły właśnie w okolicach 1500 zł. Nie znam tego wzmacniacza, ale A10 i droższe hybrydy mają dobrą renomę i są cenione przez userów na Zachodzie. Edytowano 5 minut temu przez Tweeter2016 Odpisz, cytując
Recommended Posts