Konos Napisano wczoraj o 06:29 Napisano wczoraj o 06:29 Dzięń dobry, jestem na forum pierwszy raz wiec chciałem się przywitać. Mam amplituner jak w tytule i zastatnawiam się nad zakupem zestawu STX Quant 300. CZy to ma sens. Zestaw STX jest uzywany. Zastowoanie kino domowe, pokój 38 m2 Z góry dziękuję za sugestię, Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Czyli to będą 2 głośniki jako stereo? Czy używasz obecnie tego pioneera z czymś? Ogólnie nie ma HDMI, więc pozostają inne połączenia, jest DTS i DD, a czy to tak pójdzie w tym kodowaniu z TV to nie mam pojęcia. Odpisz, cytując
Konos Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu To zamierzam zakupić (1.7 k zł) do tego wzmacniacza: Kolumny frontowe QUANT 300 2x Głośnik centralny C200N Głośniki satelitarne E200N 2x czy po kalblu optycznym cos z potali Netflix, Disney itp. odbierane przez TV wycisnę? Czy to nie ma sensu? Odpisz, cytując
tomek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Po optyku będzie dostępny standardowy Dolby Digital (2.0 i 5.1), więc jak najbardziej dźwięk w tym formacie z Netflix-a czy innych platform odtworzysz. Odpisz, cytując
Recommended Posts