Al3x Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Robert eN napisał: no kicha, przerabiałem to jakiś czas temu, bo ...transportu się zachciało transport, czyli nie modelowy cd pozbawiony dac, ale coś więcej. transport, czyli coś oparte na dobrej mechanice - trochę zafiksowałem się na platformie blue-tiger https://www.suos-hifi.com/ ale mało tego, często drogo. mocno zastanawiałem się nad schiit urd (już nie ma w ofercie), przekraczał trochę budżet transport, czyli coś co ma wiele interfejsów wyjściowych, nie tylko coax i optyk przerąbane... rynek wtórny? byłem blisko zakupu cyrusa, ale gdzieś pojawił się shanling et-3, niestety top-loader. miał jednak sporo interfejsów cyfrowych i jakieś tam możliwości wyboru tego co na wyjściu. na razie jest i działa. jak długo ? ... Opowiedz czy jesteś zadowolony z dźwięku płyt odtwarzanych przez ET3. Odpisz, cytując
Robert eN Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) jak dla mnie dźwięk kreuje dac. nie bardzo mam z czym porównać, choć jakiś bluray jest i stary cd. trudno jest mi uchwycić różnice... bo dużo przełączeń w kablach. musiałbym mieć pomocnika, który by przepinał sprzęty, gdy ja nie ruszałbym tyłka z kanapy nawet podpięte do tego samego dac, różnice mgły by też wynikać, że coś leci optykiem a drugie coś leci AES Edytowano 2 godziny temu przez Robert eN Odpisz, cytując
Recommended Posts