Krzysiek Nykiel Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Możecie wskazać 2-3 kierunki półkowych z jasną górą, żeby trochę odmulić NADa z tematu. Coś nowego co się da kupić i po pudle odesłać. Jakieś 2-2,5. tys. Teraz grają z Fyne Audio F301 i bida (a miało być tak fanie, blackmetalowo). Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Odmulić NADa? A z czym jest połączony i przy okazji czym ? Odpisz, cytując
Krzysiek Nykiel Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Z Wiim mini i SMSL SU-1 oraz NAD 542HDCD. Wszystko jakimś CORDIAL Lazur czy jakoś tak. Na obu źródłach gra podobnie. JAko końcówka z tymi źródłami zagrało, co do całościowego odbioru podobnie, z tym że w niższych rejestrach jakby dźwięczniej. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W takim towarzystwie i muli? Jeździłeś kolumnami ustawiałeś je raz bardziej osią na słuchacza, a raz w drugą stronę? Odpisz, cytując
Krzysiek Nykiel Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Właśnie boję się, że to może być akustyka. Pokój mały trochę "tramwajowaty" i kolumny na krótszej ścianie. Wcześnie grały z TAGA HTR-1500CD i myślałem, że gorzej być nie może :), a było lepiej, więc to jednak troche zasługa NADów, Na poddaszu mam NADa 712 podpiętego do jakiś kolumn Koda 70X i to to już w ogóle rozpi... tamto, a kable do kolumn... każdy inny, źródło to laptop z jacka prosto po RCA do NADa. Właśnie słucham na tym z Tidal Xentrixa i Testament... rzeź za 500zł. Jutro poprzepinam. Edytowano 1 godzinę temu przez Krzysiek Nykiel Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, Krzysiek Nykiel napisał: Możecie wskazać 2-3 kierunki półkowych z jasną górą, żeby trochę odmulić NADa z tematu. Coś nowego co się da kupić i po pudle odesłać. Jakieś 2-2,5. tys. Sprawdziłbym MA Bronze 100 6G, może starsze Audiovectory, jakieś używane Dali. Odpisz, cytując
Krzysiek Nykiel Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Zapomniałe!!! JA mam przecież KD na Ikonach 2 mk2 z przodu i Spektor 2 z tyłu. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu To w końcu wczym rzecz, bo namieszałeś. Odpisz, cytując
Krzysiek Nykiel Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Nic nie namieszałem. 352 z CD gra u syna z Fyne Audio F301 i bylo tragicznie. Dosłownie przed chwilą przepiąłem Spektory z KD z salonu do 352 i jest kilka razy lepiej, wie3c odmuliłem NADa. Pozostaje mi teraz szukać czegoś lepszego od tych Spektorów, czegoś jeszcze bardziej szczegółowego u góry i szybkiego na dole. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts