Dobry Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Kupiłem Denona DRA-900h +głośniki Indiana line nota 550x. Chciałem dobrać subofer do tego zestawu. A nie wiem jaki🤔 Ma służyć do muzyki i Tv. Salon 20m2? Odpisz, cytując
Dobry Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu 12 minut temu, KrólKiczu napisał: Cześć. Jaki budżet? Cześć. 1000zl Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Raczej w takiej kwocie ciężko będzie o subwoofer do stereo. A tak na marginesie. Z tego co widzę w specyfikacji, Twoje kolumny "na papierze" schodzą do 38 Hz. W jakiej muzyce czujesz brak basu? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Popatrzyłbym za używanymi. Może jakiś REL, czy SVS będzie w fajnej cenie w Twojej okolicy Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 15 godzin temu, Dobry napisał: Kupiłem Denona DRA-900h +głośniki Indiana line nota 550x. Chciałem dobrać subofer do tego zestawu. A nie wiem jaki🤔 Ma służyć do muzyki i Tv. Salon 20m2? Hej, Skoro masz już głośniki Indiany to zachęcam abyś zerknął na subwoofer również Indiany https://www.tophifi.pl/glosniki/subwoofery/indiana-line-basso-840.html Model Basso 840. Przekracza trochę Twój założony budżet, ale możemy coś skutecznie obniżyć. Byłaby parka Odpisz, cytując
Recommended Posts