Dobry Napisano wczoraj o 06:16 Napisano wczoraj o 06:16 Kupiłem Denona DRA-900h +głośniki Indiana line nota 550x. Chciałem dobrać subofer do tego zestawu. A nie wiem jaki🤔 Ma służyć do muzyki i Tv. Salon 20m2? Odpisz, cytując
Dobry Napisano wczoraj o 07:13 Autor Napisano wczoraj o 07:13 12 minut temu, KrólKiczu napisał: Cześć. Jaki budżet? Cześć. 1000zl Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano wczoraj o 09:10 Napisano wczoraj o 09:10 Raczej w takiej kwocie ciężko będzie o subwoofer do stereo. A tak na marginesie. Z tego co widzę w specyfikacji, Twoje kolumny "na papierze" schodzą do 38 Hz. W jakiej muzyce czujesz brak basu? Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 10:58 Napisano wczoraj o 10:58 Popatrzyłbym za używanymi. Może jakiś REL, czy SVS będzie w fajnej cenie w Twojej okolicy Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 15 godzin temu, Dobry napisał: Kupiłem Denona DRA-900h +głośniki Indiana line nota 550x. Chciałem dobrać subofer do tego zestawu. A nie wiem jaki🤔 Ma służyć do muzyki i Tv. Salon 20m2? Hej, Skoro masz już głośniki Indiany to zachęcam abyś zerknął na subwoofer również Indiany https://www.tophifi.pl/glosniki/subwoofery/indiana-line-basso-840.html Model Basso 840. Przekracza trochę Twój założony budżet, ale możemy coś skutecznie obniżyć. Byłaby parka Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu (edytowany) 14 godzin temu, KrólKiczu napisał: schodzą do 38 Hz Pewnie tak schodzą ale przy -12 db jak nie lepiej ,tak samo jak line Basso. 1 godzinę temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Model Basso 840. Przekracza trochę Twój założony budżet, ale możemy coś skutecznie obniżyć. Byłaby parka Poczytaj forum,wszędzie piszą że bass refleks się do muzyki nie nadaje,a ty proszę BR jak się patrzy. Zapewne masz za mały budżet na svs,rel dlatego leżaka magazynowego chcą ci wcisnąć. Edytowano 21 godzin temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
d00 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Do stereo lub stereo + filmy (bardziej muzyka niż kino akcji) tylko zamknięty sub. Szukaj używki, może coś siądzie. BR odrzuć. Odpisz, cytując
Recommended Posts