Kompl Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Witam Szanowne Grono! Z początkiem nowego roku będę mógł trochę wydać na wzmacniacz. Mój obecny system to: Node, Cyrus One, Diamondy 25 (tyle tytułem wstępu). Chciałbym zmienić wzmacniacz, mogę przeznaczyć 5-9 tysięcy. Będę celował w używany sprzęt (łatwiej będzie się rozstać jak nie spasuje) W przyszłości chciałbym Diamondy zmienić na Sonus Faber Sonetto III - bardzo mi się podobają:). Chciałbym pójść trochę na skróty, czy możecie zaproponować 2-3 pozycje które będą bezpiecznym wyborem i (mam nadzieję) odczuwalnie lepszym od Cyrusa. Wyprzedzając pytanie: "co mi nie pasuje?" - nie wiem - chciałbym po prostu lepiej! Przenosząc temat na motoryzację jeśli młokos który jeździ Cilo 1,0 przyszedłby się poradzić o auto to mój typ to BMW3, Golf, Corolla - w każdym będzie mu lepiej (nie mam nic do clio:), starszemu doradziłbym np Passata Da się tak w audio . . . ? Bez "roboczodni" spędzonych na salach odsłuchowych ? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Za tę kwotę możesz już kupić używane Sonetto, więc po co czekać. To będzie droga na skróty. Ale najpierw postaraj się ich posłuchać, bo może tęsknisz nie za tym, czego pragniesz. Odpisz, cytując
Kompl Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Panie Kraft nie idźmy tą drogą Najpierw wzmacniacz, zobaczymy jak zmieni oblicze Pylonów. Odpisz, cytując
Recommended Posts