mariol Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 14.01.2026 o 21:29, maciek72 napisał: Potrzebuje 2 sieciówki do 2 subów poszukaj używek kabli Pangea AC9 MKII . Rzadko są ale nie raz się trafiają. Do suba są OK. A jak będziesz chciał odsprzedać idą od razu. Tylko nie wiem czy 300 zł wystarczy ale 400-500 myślę, że tak. Na ebay nowe są po 800. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Viborg wylądował 😁. Noo powiem Wam że to kawał drutu(druta) 😅. Pierwsze zaskoczenie to opakowanie gdyż spodziewałem się że przyjdzie z jakimś plastikowym worku a tutaj niespodzianka, drugie to wyściółka z pianki wewnątrz pudełka gdzie biorąc pod uwagę cenę kabla wyglądało na co najmniej klasę premium. Drut jest wykonany naprawdę solidnie i pomimo swojej grubości jest naprawdę w przyzwoitym stopniu elastyczny. U mnie będzie napedzał suba ...bo drut zostaje 😁. Czy coś wprowadził w brzmieniu systemu ??? Nie mam pojecia bo szczerze nie mam czasu na szukanie różnic ...wolę posłuchać muzy Edytowano 1 godzinę temu przez MacieQ Odpisz, cytując
Recommended Posts