cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 16.01.2026 o 23:11, DiBatonio napisał: Szkoda zachodu zatem. Zainwestuj w cominnego zamiast w g... warte kabelki zasilające po 300zł Dnia 22.01.2026 o 09:52, DiBatonio napisał: Masz zasilający od TaryLabs? Tylko nie mów, że RSC Air Reference 😏 Dnia 22.01.2026 o 11:49, DiBatonio napisał: nie bedziemy publicznie uzewnętrzniać naszych potrzeb audio 6 minut temu, DiBatonio napisał: Zatem po co ten komentarz, że w kabelkach grają pieniądze? 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @cymes Niby co chcesz przez te cytaty powiedzieć? Daruj sobie, jesteśmy w zupełnie innych miejscach w audio. Chyba nie chcesz sugerować, że @mariol Esoterica mialby wpinać kabelkiem Tomanka na wtykach z Castoramy? 🤦♂️ 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, DiBatonio napisał: Daruj sobie, jesteśmy w zupełnie innych miejscach w audio. Jacek, możesz to jakoś rozrysować na jakimś wykresie 🤪? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KrólKiczu napisał: Jacek, możesz to jakoś rozrysować na jakimś wykresie 🤪? Tobie nie muszę Seba. Swoją drogą, co robisz w wątku o kabelkach zasilajacych? 😏 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, DiBatonio napisał: Swoją drogą, co robisz w wątku o kabelkach zasilajacych? 😏 Mam 2 tygodnie L4 😁. Z nudów nawet ogłoszenia przeglądam 🤪. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KrólKiczu napisał: Mam 2 tygodnie L4 😁. Z nudów nawet ogłoszenia przeglądam 🤪. To ciężka sprawa jak 2 tygodnie. Ale widać, że nienajgorzej ze zdrowiem. 🤭 Byłeś patrzeć na OLX i na giełdzie hifi.pl ? 😁 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 30 minut temu Autor Napisano 30 minut temu 1 godzinę temu, cymes napisał: Po zmianie sznurówki jest lepiej nie gorzej. To przez wtyczkę ? Odpisz, cytując
cymes Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu 3 minuty temu, maciek72 napisał: To przez wtyczkę ? Dobre pytanie ale nie do mnie, ja jestem w innym miejscu w audio. 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 21 minut temu Autor Napisano 21 minut temu Mało , że kable grają , to jeszcze wtyczki ? O , k... Chyba niepotrzebnie wdepnąłem ... Jestem jeszcze bardziej w innym miejscu Odpisz, cytując
cymes Napisano 19 minut temu Napisano 19 minut temu Przed chwilą, maciek72 napisał: Chyba niepotrzebnie wdepnąłem ... Raczej tak, możliwe że w budżecie 300zł kupisz tylko jeden muzykalny bolec. Odpisz, cytując
Recommended Posts