cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 16.01.2026 o 23:11, DiBatonio napisał: Szkoda zachodu zatem. Zainwestuj w cominnego zamiast w g... warte kabelki zasilające po 300zł Dnia 22.01.2026 o 09:52, DiBatonio napisał: Masz zasilający od TaryLabs? Tylko nie mów, że RSC Air Reference 😏 Dnia 22.01.2026 o 11:49, DiBatonio napisał: nie bedziemy publicznie uzewnętrzniać naszych potrzeb audio 6 minut temu, DiBatonio napisał: Zatem po co ten komentarz, że w kabelkach grają pieniądze? 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @cymes Niby co chcesz przez te cytaty powiedzieć? Daruj sobie, jesteśmy w zupełnie innych miejscach w audio. Chyba nie chcesz sugerować, że @mariol Esoterica mialby wpinać kabelkiem Tomanka na wtykach z Castoramy? 🤦♂️ 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, DiBatonio napisał: Daruj sobie, jesteśmy w zupełnie innych miejscach w audio. Jacek, możesz to jakoś rozrysować na jakimś wykresie 🤪? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KrólKiczu napisał: Jacek, możesz to jakoś rozrysować na jakimś wykresie 🤪? Tobie nie muszę Seba. Swoją drogą, co robisz w wątku o kabelkach zasilajacych? 😏 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, DiBatonio napisał: Swoją drogą, co robisz w wątku o kabelkach zasilajacych? 😏 Mam 2 tygodnie L4 😁. Z nudów nawet ogłoszenia przeglądam 🤪. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KrólKiczu napisał: Mam 2 tygodnie L4 😁. Z nudów nawet ogłoszenia przeglądam 🤪. To ciężka sprawa jak 2 tygodnie. Ale widać, że nienajgorzej ze zdrowiem. 🤭 Byłeś patrzeć na OLX i na giełdzie hifi.pl ? 😁 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, cymes napisał: Po zmianie sznurówki jest lepiej nie gorzej. To przez wtyczkę ? Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, maciek72 napisał: To przez wtyczkę ? Dobre pytanie ale nie do mnie, ja jestem w innym miejscu w audio. 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Mało , że kable grają , to jeszcze wtyczki ? O , k... Chyba niepotrzebnie wdepnąłem ... Jestem jeszcze bardziej w innym miejscu Odpisz, cytując
cymes Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu Przed chwilą, maciek72 napisał: Chyba niepotrzebnie wdepnąłem ... Raczej tak, możliwe że w budżecie 300zł kupisz tylko jeden muzykalny bolec. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu (edytowany) 39 minut temu, maciek72 napisał: To przez wtyczkę ? 30 minut temu, maciek72 napisał: Mało , że kable grają , to jeszcze wtyczki ? Nie tylko wtyki, gniazda rownież. 😛 Ile tego przerobiliście z @cymes w swoich "systemach" ? Nieładnie jest krytykować rzeczy o które nawet się nie otarliście. Czym innym jest zabawa tymi kablami i niestwierdzenie większego lub mniejszego wpływu kabla, czy wtyczki na jego końcu na dźwięk. A czym innym krytykanctwo które uprawiacie nie mając żadnego doświadczenia w tym zakresie. Mógłbym przywołać tu kilka osób, które mogą potwierdzić ten fakt, że na brzmienie wpływa nie tylko kabel i jego budowa, splot i inne materiały z jakiego jest zrobiony, ale też wtyki jakie się na jego końcach zapnie i jak sie to zrobi, bo z tym bywa różnie. 29 minut temu, cymes napisał: Raczej tak, możliwe że w budżecie 300zł kupisz tylko jeden muzykalny bolec Bolec nie, ale przewód zasilający na rynku wtórnym owszem. Nawet miałbym propozycje, ale jak widać nie ma sensu z ignotantami wchodzic w dyskusje na ten temat. Zostań tam gdzie jesteś. I daruj sobie te swoje heheszki. Edytowano 30 minut temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
cymes Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu Dnia 14.01.2026 o 21:29, maciek72 napisał: 2 sieciówki do 2 x mono blok W Instal Audio masz teraz metrowe Stratusy w dobrej cenie. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 29 minut temu Napisano 29 minut temu 7 minut temu, DiBatonio napisał: Ile tego przerobiliście w swoich "systemeach" ? Nieładnie jest krytykować rzeczy o które nawet się nie otarliście. Stawiając zarzuty tego kalibru, najpierw, wypadałoby pokazać swój 'system' 😛 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 15 minut temu Autor Napisano 15 minut temu 16 minut temu, cymes napisał: W Instal Audio masz teraz metrowe Stratusy w dobrej cenie. Obawiam się , że koszt tych przewodów przekroczy 100% wartości mono bloków 🤣 Odpisz, cytując
cymes Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu 10 minut temu, maciek72 napisał: mono bloków Jakie masz modele ? Odpisz, cytując
Recommended Posts