PanKlor Napisano Piątek o 18:18 Napisano Piątek o 18:18 Nowa linia amplitunerów (RZ 31, 51, 61 i 71), procesor RZ91 i wielokanałowa końcówka mocy. Podobno aż do 6 niezależnych wyjść subów. Możliwość upgrade do Dirac ART. Dostępność podobno Q4 2026 lub później. Są filmiki z CES na YouTube. Np. 6 Odpisz, cytując
lion Napisano Sobota o 00:21 Napisano Sobota o 00:21 Szkoda, że reszta producentów uśpiona. Tu jeszcze znaleziona tabelka dla nowych Onkyo: 2 Odpisz, cytując
Al3x Napisano wczoraj o 10:27 Napisano wczoraj o 10:27 Ta nowa linia wygląda naprawdę imponująco, solidnie i ładnie. Taki klocek chętnie widziałbym u siebie. Onkyo powraca w dobrym stylu. Dirac live zawarty. Jak za tym pójdzie progres w jakości dźwięku to wielu z nas będzie szło w tą linię. Tutaj dodatkowy filmik na temat podstawowych danych technicznych. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu I wyglądają zajebiście! Kurde ciekaw jestem ceny. I wprowadzili też coś po środku do obecnych model 61. No niezły atak na rynek. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu Tak, estetycznie się postarali bardzo. Pozostaje poczekać na pierwsze testy i oferty cenowe. Odpisz, cytując
Gumowe Ucho Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Dirac ART na pokładzie? Wow! To już naprawdę coś. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu (edytowany) Nie liczyłbym na to. Prędzej za dopłatą. Edytowano 18 godzin temu przez PanKlor Odpisz, cytując
Gumowe Ucho Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, PanKlor napisał: Nie liczyłbym na to. Prędzej za dopłatą. Ale chociaż podstawka na pokładzie + reszta za dopłatą już by utarła nosa Denonowi:) Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu Zobaczymy co pokaże D&M w kolejnej generacji. Jak na razie są pierwsi z ART w segmencie dla Kowalskiego. Odpisz, cytując
MASX Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 71 chętnie przetestuję. Chociaż najbardziej czekam na nowe Arcamy. Ale w tym temacie cisza... Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu Ja czekam na NAD 799. Pokazali go dwa lata temu Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowany) a mi się taki kloc nie podoba 😜 A tak na serio to jeśli na etym ekranie będzie można okładkę wyświetlić ze spotify albo nawet teledysk albo teks, no to nieźle.... Edytowano 17 godzin temu przez Arek_Gd Odpisz, cytując
Al3x Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Przyjdzie nam czekać prawie rok, liczę na prawdziwe wejście smoka. Moja pierwsza elektronika to była właśnie Onkyo. Jest nostalgia, bardo jestem ciekaw jak to zagra. Właśnie model 61 też zwracał moja uwagę, bardo ciekawe jak będą wycenione. Odpisz, cytując
welo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Mogli przynajmniej jeden model wypuścić z 13-oma lub 15-oma kanałami (końcówki mocy) jak ma np. Denon A10H i A1H. 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Myślę, że przez ich rozmiar sporo chętnych odpadnie Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu Też na to zwróciłem uwagę, bo przez ten LCD wydają się wyższe, ale ponoć maja mieć standardowe wymiary: np RZ-71: Szerokość: 435 mm Wysokość: 198–202 mm Głębokość: 395–405 mm Waga (est.): 22–24 kg czyli praktycznie tyle samo co dzisiejszy RZ-70 Odpisz, cytując
Recommended Posts