zodlayne Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dzień dobry, szukam odtwarzacza CD z dostępnym laserem w razie awarii. Myślałem o czymś na KSS213C, ale ponoć te zamienniki to loteria? Wymagania? Aby miał wyjście coax i był w miarę solidnie zbudowany. Mam zewnętrzny DAC. Myślałem o dołożeniu do nowego CDka typu Onkyo 7030/Nad C538/ Denon DCD900NE, ale jakoś nie mam zaufania do nowych odtwarzaczy w tym budżecie. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Odtwarzacz CD chcesz podłączyć z wyj. COAX. czyli chcesz, aby robił za transport CD. Niektóre odwarzacze grają lepiej jednak w roli odtwarzacza po wyjściu analogowym rca niż jako transport CD po wyjściach cyfrowych. Na rynku wtórnym za1tys. możesz trafić coś lepszego niż wymienione wyżej nowe odtwarzacze. Edytowano 2 godziny temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
zodlayne Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Ten Onkyo 7030 niby chwalony w roli transportu, ale czytałem, że niektóre egzemplarze lubiły rysować płyty. Zresztą o każdym sprzęcie można przeczytać różne opinie. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) @zodlayne Cześć ja szukałem odtwarzacza CD w cenie do 3 tyś rozmiar MIDI żeby pasował do Cyrusa. Finalnie kupiłem znacznie taniej rozmiar standard i SACD 😁😎 Tak więc to co sobie planujemy czasem nie wychodzi 🙂 Pozdrawiam P.S Taki mały OT pozwoliłem sobie napisać...😉 Edytowano 1 godzinę temu przez RLC2 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 57 minut temu, RLC2 napisał: @zodlayne Cześć ja szukałem odtwarzacza CD w cenie do 3 tyś rozmiar MIDI żeby pasował do Cyrusa. Finalnie kupiłem znacznie taniej rozmiar standard i SACD 😁😎 Tak więc to co sobie planujemy czasem nie wychodzi 🙂 Pozdrawiam P.S Taki mały OT pozwoliłem sobie napisać...😉 I jak Ci się ten Arcadiusz sprawuje? Jaki koszt? Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu 15 minut temu, Vectorinni napisał: I jak Ci się ten Arcadiusz sprawuje? Arcadiusz sprawuje się bardzo dobrze poza jednym wyjątkiem na tragiczną opcję streamingu za nic nie mogę go namówić do współpracy. Odtwarzanie plików Fla'c z pamięci USB ok tylko za mały wyświetlacz no i alfabetycznie pozycjonuje utwory. Chyba muszę kupić oddzielne urządzenie do plików i radia internetowego. Arcam jako odtwarzacz gra dobrze dźwiękowo spasował się z Cyrusem, coraz bardziej mi się to połączenie podoba. 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu 2 godziny temu, zodlayne napisał: Dzień dobry, szukam odtwarzacza CD z dostępnym laserem w razie awarii. Myślałem o czymś na KSS213C, ale ponoć te zamienniki to loteria? Wymagania? Aby miał wyjście coax i był w miarę solidnie zbudowany. Mam zewnętrzny DAC. Myślałem o dołożeniu do nowego CDka typu Onkyo 7030/Nad C538/ Denon DCD900NE, ale jakoś nie mam zaufania do nowych odtwarzaczy w tym budżecie. Proponuję Ci zerknąć jeszcze na model Yamahy, CDS 303. Fajny, niedrogi. Nie wyostrza, nie zamula, dość równe granie. https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-cd-sacd/yamaha-cd-s303.html 1498 zl ale jest to do negocjacji Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu Byłem ciekaw ile warte są te jego funkcje sieciowe. Może Twój egzemplarz niedomaga? Albo wsparcia już nie ma? Hmm... Tak patrzę na portal na "O", to zbyt wiele ich tam nie ma, a te które są, powyżej 2 klocków wycenione. Chyba bliżej mi na ten moment do autora wątku.🙂 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu @Vectorinni nie róbmy OT jak masz więcej pytań odnośnie Arcama piszę na priv. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts