cymes Napisano wczoraj o 17:55 Napisano wczoraj o 17:55 14 minut temu, DiBatonio napisał: Da się e taniutko i dobrze? Nie. Mój tani Anioł brzmiał przeciętnie, po ulepszeniach za drugie tyle brzmi bardzo dobrze. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano wczoraj o 18:02 Napisano wczoraj o 18:02 Tiaaaaaa... Mnie anioły w żadnej formie nie interesują, tej elektronicznej też.😁 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 20 godzin temu, DiBatonio napisał: dzidziedziny Popraw się 😁 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Gratulowaleś mi mojego wpisu (nie łapiąc żartu) to ja pogratuluje Ci Twojego: 21 godzin temu, DiBatonio napisał: Nie ma takiej dzidziedziny za cokolwiek się zabrać, możesz sobie tu wsadzić każdą dziedzinę, 😀 Edytowano 4 godziny temu przez Palmos Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Dość często popełniasz te "żarty" 🤭 Literówka (pisanie na tablecie) to nie ort, czy inny rażący błąd. Ale coż. Ważne, że ci ...lepiej teraz. 😁 Coś mocno w Tobie siedzi, że to napisales, ale... 23 godziny temu, cymes napisał: OK. Żyj w swojej iluzji 😆 A ty w swojej ze swoimi aniołkami. 🤭 Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Jarek Ch. Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu (edytowany) Tutaj wątek z sąsiedniego forum, że różnica pomiędzy CD a streamingiem ( o ile występuje) jest praktycznie pomijalna https://www.audiostereo.pl/topic/137975-tidal-hifi-vs-cd-różnice-raz-jeszcze/ Edytowano 23 minuty temu przez Jarek Ch. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą @Jarek Ch. są złe realizacje na CD i takie same na platformach streamingowych. Kolejna sprawa to jakość sprzętu na jakim odtwarzamy. Puściłem sobie płytę, którą doskonale znam na CD oraz Tidalu tj. " Me And That Man " - Nergal & Porter . Wygrywa CD , jest czytelniej , lepsza artykulacja specyficznego wokalu. Nie są to jakieś spektakularne różnice , ale są , czy pomijalne to już rzecz gustu. Odpisz, cytując
Recommended Posts