Zuriel48 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Zastanawiam się nad Fiio K11 R2R..... Potrzebuję nisko budżetowego DAC/Preamp, aby połączyć taki zestaw z laptopem Czy brzmienie będzie ocieplone na takim zestawie? Czy istnieją jeszcze jakieś budżetowe (do 1000 zł) DAC/Preamp Jaki byłby najlepszy DAC/Preamp (średnio budżetowy, powyżej 2000 zł) ? Czy lepiej zintegrowany przedwzmacniacz? Rozumiem, że samej końcówki mocny nie podłącza się z PC , bo grozi to spaleniem kolumn? Trochę głupie pytania, ponieważ jestem noobkiem w systemach audio i mam mętlik w głowie, a chciałbym w końcu posłuchać muzyki i się nią cieszyć Jakbyście mogli, to proszę o poradę Proszę o wyrozumiałość, ponieważ jest to mój pierwszy zestaw Edytowano 2 godziny temu przez Zuriel48 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć Wybrany przez Ciebie wzmacniacz mocy już ktoś opisywał tutaj na Forum. @Sundin997 😉 @Artur Charicki też chyba masz coś z kraju środka? Odpisz, cytując
Zuriel48 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, RLC2 napisał: Wybrany przez Ciebie wzmacniacz mocy już ktoś opisywał tutaj na Forum. Wiem i potrzebuję DAC/Preamp, aby połączyć cały system z PC Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie używam końcówki mocy jak i preampu więc nie pomogę. Myślę że koledzy nie pozostawiają Ciebie z tym problemem 😎 Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Zuriel48 napisał: Jaki byłby najlepszy DAC/Preamp (średnio budżetowy, powyżej 2000 zł) ? 2000 zł "Dedykowany" do d5pro,klon cary slp 90. Za resztę Malina? Odpisz, cytując
Recommended Posts