majkel74 Napisano wczoraj o 08:14 Napisano wczoraj o 08:14 Integra serii 30 czy końcówka? Odpisz, cytując
Adamo666 Napisano wczoraj o 09:50 Napisano wczoraj o 09:50 1 godzinę temu, majkel74 napisał: Integra serii 30 czy końcówka? Integra Bladeliusa- Amplifix Odpisz, cytując
majkel74 Napisano wczoraj o 13:26 Napisano wczoraj o 13:26 To nawet nie miałem świadomości, że Bladelius to już taka wiekowa firma, obstawiałem Primare. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu Przed snem, gra Avid/ATC/Chord. https://tidal.com/album/6333825/u 2 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Pokusisz się o jakieś podsumowanie Avida? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 47 minut temu, majkel74 napisał: Pokusisz się o jakieś podsumowanie Avida? Pewnie, że tak. Jeszcze chwilkę Michał. Dzisiaj mam cały dzień dla siebie więc słucham, słucham, słucham. Odpisz, cytując
Adamo666 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, kaczadupa napisał: Pewnie, że tak. Jeszcze chwilkę Michał. Dzisiaj mam cały dzień dla siebie więc słucham, słucham, słucham. z tego co czytam w necie - wielka szkoda, że nie możesz mu dać pokazać swoich możliwości przy winylu - z tego co się orientuję nie masz patefonu w swoim torze? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Potwierdzam, nie mam gramofonu. Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Mogę Ci wypożyczyć, pod warunkiem, że odbierzesz osobiście i ktoś ci go ustawi po podróży. Odpisz, cytując
Adamo666 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Wygląda na to , że ta Integra ma super pre gramofonowe na pokładzie - stąd moje pytanko:) Odpisz, cytując
Recommended Posts