HejTomek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Xaxs xaxs zobacz , że wszystkie osoby powyżej piszą,że się Wiim się nie sprawdza jako przedwzmacniacz " bo nie i już " Prawda jest taka ,że setki ludzi na świecie z niego tak korzysta. Nawet na tym forum masz ludzi z końcówkami z najnowszym Purifi , którzy z powodzeniem tak grają. Regulacja głośności cyfrowa jest precyzyjna i bezstratna, masz EQ, korekcję, wyjście na sub, trigger, hdmi arc. To bardzo dobry przedwzmacniacz. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, Xaxs xaxs napisał: no i ja mam podobne parcie, niestety a może stety Na to nic nie poradzę. Wypożycz zatem z jakiegoś Salonu Audio tego Atola i przetestuj. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 20 minut temu, tomek4446 napisał: Na to nic nie poradzę. Wypożycz zatem z jakiegoś Salonu Audio tego Atola i przetestuj. Ale nie końcówkę AM100, jak chce do rocka to lepiej sprawdzi się IN100. Końcówka mi bardziej siadła i kupiłem kiedyś, ale ja słucham plumkania, a nie rocka. IN100 jest bardziej wyrywny i rześki w rocku poczuje się lepiej. @Xaxs xaxs przemyśl to i pochyl się nad integrą IN100, to bardziej uniwersalne rozwiązanie, zawsze będziesz mógł tę integrę podłączyć w roli końcówki po wej BY-PASS. Mnie bardziej się podobał ten wzmacniacz w roli końcówki, dlatego w rezultacie kiedyś pobiegłem po AM100, ale tak jak pisałem wyżej, ja słucham plumkania. Jak nie boisz się rynku wtórnego, to zobacz na giełdzie hifi, jak nie będzie Atolla IN100, to równie dobrze sprawdzi się Atoll IN80 oba lepsze od Twojego NADa, a przynajmniej mocniejsze 😏 Tu masz od wyboru do koloru. https://www.hifi.pl/gielda/audio-lista.php?grupa=wzmint2000 Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
Xaxs xaxs Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 22 minuty temu, DiBatonio napisał: Ale nie końcówkę AM100, jak chce do rocka to lepiej sprawdzi się IN100. Końcówka mi bardziej siadła i kupiłem kiedyś, ale ja słucham plumkania, a nie rocka. IN100 jest bardziej wyrywny i rześki w rocku poczuje się lepiej. @Xaxs xaxs przemyśl to i pochyl się nad integrą IN100, to bardziej uniwersalne rozwiązanie, zawsze będziesz mógł tę integrę podłączyć w roli końcówki po wej BY-PASS. Mnie bardziej się podobał ten wzmacniacz w roli końcówki, dlatego w rezultacie kiedyś pobiegłem po AM100, ale tak jak pisałem wyżej, ja słucham plumkania. Jak nie boisz się rynku wtórnego, to zobacz na giełdzie hifi, jak nie będzie Atolla IN100, to równie dobrze sprawdzi się Atoll IN80 oba lepsze od Twojego NADa, a przynajmniej mocniejsze 😏 Tu masz od wyboru do koloru. https://www.hifi.pl/gielda/audio-lista.php?grupa=wzmint2000 myślałem nad tym ale + 1000 zł i nie wiem skąd urodzić... a dobrej cenie na raty 0 nie ma Edytowano 55 minut temu przez Xaxs xaxs Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, Xaxs xaxs napisał: myślałem nad tym ale + 1500 i nie wiem skąd urodzić... Ile chcesz przeznaczyć na ten wzmacniacz, przemyśl rynek wtórny, masz prawie połowę taniej niż za nowy w salonie. Widzę, że na tej liście z linku jest IN80 i IN100. Edytowano 56 minut temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Recommended Posts