Krystian Forszpaniak Napisano Poniedziałek o 19:54 Napisano Poniedziałek o 19:54 Szanowni, Czy Lyngdorf TDAI 1120 "uciągnie" z dobrym efektem Pylon Audio Jasper 23? Czy byłby to raczej mezalians dla Pylona? Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 21:47 Napisano Poniedziałek o 21:47 Cześć Szczególnego szału nie będzie, ale spróbować na pewno warto. Lyngdorf ma niezłą kontrolę basu, więc mimo małej mocy powinno się to sprawdzić Reszta to cóż, zależy od Lyngdorfa W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, czy wypożyczenie Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Wtorek o 14:24 Napisano Wtorek o 14:24 18 godzin temu, Krystian Forszpaniak napisał: Szanowni, Czy Lyngdorf TDAI 1120 "uciągnie" z dobrym efektem Pylon Audio Jasper 23? Czy byłby to raczej mezalians dla Pylona? Cześć Całkiem niedawno słuchaliśmy tych kolumn ze wzmacniaczem, Michi X3s2 https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/rotel-michi-x3-s2.html Te kolumny potrzebują kontroli na basie i "zszycia" po stronie elektroniki. Uważam, że w tej konfiguracji otrzymaliśmy dużą synergię. Polecam sprawdzić Odpisz, cytując
Krystian Forszpaniak Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu A jak ten Lyngdorf z Jasper 18 zagra? Pomieszczenie 17m2. Generalnie szukam czegoś z dużym dźwiękiem z mocno schodzącym dołem, dość muzykalne brzmienie. Wzmacniacz chcę zostawić. Odpisz, cytując
DaftPunk Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu A dlaczego nie zerkniesz na fr2 Twoj Lyngdorf ma specjalny preset kalibracyjny pod te kolumny ? Odpisz, cytując
Krystian Forszpaniak Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, DaftPunk napisał: A dlaczego nie zerkniesz na fr2 Twoj Lyngdorf ma specjalny preset kalibracyjny pod te kolumny ? Nie słyszałem ich ale spodziewam się odchudzonego i zimnego efektu, a tego nie szukam. Poza tym takie ustawienie jak proponuje producent nie wchodzi w grę. Odpisz, cytując
DaftPunk Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Mogą stać na podlodze , powieszenie na scianie to dodatek , z lyngdorfem takiego efektu nie dostaniesz jak napisales. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Moim zdaniem to będzie bardzo udane połączenie. Lyngdorf prezentuję wyjątkowo dobrą rozdzielczością, separacją, czystością i kontrolą dołu. Gra nieco za dokładnie dla niektórych, ale to właśnie pod Jaspery pasuję. To nie będzie mezalians. Z czym słuchałeś Jaspery, że o nich myślisz? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 16 godzin temu, Krystian Forszpaniak napisał: A jak ten Lyngdorf z Jasper 18 zagra? Pomieszczenie 17m2. Generalnie szukam czegoś z dużym dźwiękiem z mocno schodzącym dołem, dość muzykalne brzmienie. Wzmacniacz chcę zostawić. Na 17m2 Jaspery 18 będą lepszym wyborem od 23. Do Twojego opisu pasują idealnie Odpisz, cytując
Recommended Posts