Minerael Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu @muda44 Dzięki za komentarz. Mam wobec tego kilka pytań, jeśli znasz wzmacniacz - jak oceniasz? To samo dotyczy źródła No i co takiego popsułem kablami? Testowałem różne, nie kupuję korekcji brzmienia kablami i tych kosmicznych cen, postawiłem na czystą, porządną inżynierię - co Twoim zdaniem popsułem? Ja, jak już napisałem w którejś odpowiedzi, kupiłem je za polowe ceny bo kilku dobrych odsłuchach, mam poczucie, ze to podłogówki które nie grają do końca jak podłogówki - ale dokładnie oto mi chodziło, do mojego metrażu i przy umiejscowieniu pozycji odsłuchowej - ,,zwykle” podłogówki nie miałyby większego sensu. Tu mi wszystko gra i nie buczy Mam trudność z wypożyczaniem sprzętu i słuchaniem - obawiam się, że będzie mi potem coraz trudniej i coraz bardziej będę kręcił nosem - a ja slucham muzyki, a nie stricte sprzętu. Cyfrowe źródło mam na dokładkę, słucham głównie CD @Rafał S Dziękuję Ci za konkretne komentarze skierowane do mnie . Zdecydowanie panele akustyczne są w planie, właśnie za kolumnami na ścianie za nimi - inaczej nie da rady, bo z jednej strony zasłoną i balkon, a z drugiej asymetria, aneks i korytarz No ale wiedziałem o rym, cóż zrobić. Z kolei za kanapa mam zabudowę, nad nią myślałem o dyfuzorze - tyle z adaptacji. Jeśli pomoże z wysokimi to najlepsza inwestycja. Czytałem to co napisałeś, było to mega ciekawe. Właśnie zazwyczaj drażni mnie (jeśli w ogóle) energiczna gra na gorze pasma, trabka, czy talerze perkusji Dziękuję wszystkim za wyczerpujące odpowiedzi! Było to bardzo doinformowujące, ale i niekiedy delikatnie się uśmiałem - nie wiedziałem, ze w tym gronie jest tyle sympatii wobec siebie 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts