baton Napisano 14 czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 czerwca 2007 Zastanawiam się który wybrać, Sony ma znacznie większe możliwości, ale wiadomo..to Sony. Podczas gdy w Denonie mogę liczyć pewnie na super dźwięk. Nie ma HDMI, ale u mnie i tak DVD jest podłączony prosto do TV. A może coś innego tak do 3000zł? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 15 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2007 Te amplitunery są różne, Sony to nie tylko samo HDMI, naprawdę świetnie wyposażony sprzęt, ale uwaga! jego brzmienie powala - zupełnie jak nie Sony. Kupiłbym, bo Denon to wygląda jak przereklamowany ubogi brat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogal Napisano 18 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2007 Sony to chyba jeszcze nie sprzedają, widziałem dopiero zajawki tej serii, więc nie wiem czy da się posłuchać. Ale jeśli nie jest z S-Master to może jakoś zagra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mito Napisano 21 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2007 Daj spokój z tymi wynalazkami, jak już musisz mieć amplituner to kup Harman/Kardona, przynajmniej jakiś dźwięk się z tego wydobywa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts