baton #1 Napisano 14 czerwca 2007 Zastanawiam się który wybrać, Sony ma znacznie większe możliwości, ale wiadomo..to Sony. Podczas gdy w Denonie mogę liczyć pewnie na super dźwięk. Nie ma HDMI, ale u mnie i tak DVD jest podłączony prosto do TV. A może coś innego tak do 3000zł? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mike #2 Napisano 15 czerwca 2007 Te amplitunery są różne, Sony to nie tylko samo HDMI, naprawdę świetnie wyposażony sprzęt, ale uwaga! jego brzmienie powala - zupełnie jak nie Sony. Kupiłbym, bo Denon to wygląda jak przereklamowany ubogi brat. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rogal #3 Napisano 18 czerwca 2007 Sony to chyba jeszcze nie sprzedają, widziałem dopiero zajawki tej serii, więc nie wiem czy da się posłuchać. Ale jeśli nie jest z S-Master to może jakoś zagra Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mito #4 Napisano 21 czerwca 2007 Daj spokój z tymi wynalazkami, jak już musisz mieć amplituner to kup Harman/Kardona, przynajmniej jakiś dźwięk się z tego wydobywa. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach