Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

@Darekf Świetny pokój i zacny sprzęt. Jedynie co bym zmienił, to lapka sprzed twarzy wyrzucił i zmniejszył ilość światła. Lubię słuchać w mocnym zaciemnieniu, najlepiej przy świecach, więc laptop świecący w facjatę tylko wkurza i rozprasza. Ale to tylko moje "widzimisię".

Też mam swoją jaskinię 24 m2 na wyłączność. Też mam skosy i bawię się z akustyką. Czasy są jakie są i zostaje mi obracanie się wokół sprzętu i adaptacji "budżetowych", ale z tym i nawet przy moim laickim słuchu widzę, że odpowiednie ustawienie sprzętu i choćby minimalna adaptacja akustyczna robią meeega robotę.

Super to wygląda. 

49 minut temu, terracan1929 napisał:

Ten pilot do CA nie jest jakoś wybitny, ale przyznaję, że robi naprawdę dobre wrażenie. Obudowa z pcv, ale główna płyta alu i ogólna waga, sprawiają wrażenie solidności. Ja będę póki co chwalił, bo choć nie jest to mistrzostwo świata, to póki co lepszego pilota nie miałem i w tej klasie cenowej jest naprawdę przyzwoity.

CXN100 w czerni też wygląda super. Niby tylko kolor "blachy", ale wygląda naprawdę dobrze.

Napisano
18 godzin temu, Darekf napisał:

Pokój w którym mogę zostawić śrubokręt na środku dywanu i jak przyjdę po tygodniu ona tam nadal będzie :) toż to szok .

Co u mnie gra:

• Wzmacniacz Goldmund Telos7 Next Generation
  • Kolumny to Dynaudio Confidence C1 Signature
  • REL T5x x2 szt
  • Gramodon Micro Seiki DD7
  • Streamer Auralic Altair G1.1
  • CD szukam aktualnie transportu ( w tej chwili Pioneer 30AE )

20260403_200326.jpg

20260403_200330.jpg

20260403_200351.jpg

20260403_200442.jpg

To może Pioneer pd-75/77?