Vectorinni Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu @Darekf Świetny pokój i zacny sprzęt. Jedynie co bym zmienił, to lapka sprzed twarzy wyrzucił i zmniejszył ilość światła. Lubię słuchać w mocnym zaciemnieniu, najlepiej przy świecach, więc laptop świecący w facjatę tylko wkurza i rozprasza. Ale to tylko moje "widzimisię". Też mam swoją jaskinię 24 m2 na wyłączność. Też mam skosy i bawię się z akustyką. Czasy są jakie są i zostaje mi obracanie się wokół sprzętu i adaptacji "budżetowych", ale z tym i nawet przy moim laickim słuchu widzę, że odpowiednie ustawienie sprzętu i choćby minimalna adaptacja akustyczna robią meeega robotę. Super to wygląda. 49 minut temu, terracan1929 napisał: Ten pilot do CA nie jest jakoś wybitny, ale przyznaję, że robi naprawdę dobre wrażenie. Obudowa z pcv, ale główna płyta alu i ogólna waga, sprawiają wrażenie solidności. Ja będę póki co chwalił, bo choć nie jest to mistrzostwo świata, to póki co lepszego pilota nie miałem i w tej klasie cenowej jest naprawdę przyzwoity. CXN100 w czerni też wygląda super. Niby tylko kolor "blachy", ale wygląda naprawdę dobrze. 1 Odpisz, cytując
I.x.y. Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 18 godzin temu, Darekf napisał: Pokój w którym mogę zostawić śrubokręt na środku dywanu i jak przyjdę po tygodniu ona tam nadal będzie toż to szok . Co u mnie gra: Wzmacniacz Goldmund Telos7 Next Generation Kolumny to Dynaudio Confidence C1 Signature REL T5x x2 szt Gramodon Micro Seiki DD7 Streamer Auralic Altair G1.1 CD szukam aktualnie transportu ( w tej chwili Pioneer 30AE ) To może Pioneer pd-75/77? Odpisz, cytując
Recommended Posts