Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

@Darekf Świetny pokój i zacny sprzęt. Jedynie co bym zmienił, to lapka sprzed twarzy wyrzucił i zmniejszył ilość światła. Lubię słuchać w mocnym zaciemnieniu, najlepiej przy świecach, więc laptop świecący w facjatę tylko wkurza i rozprasza. Ale to tylko moje "widzimisię".

Też mam swoją jaskinię 24 m2 na wyłączność. Też mam skosy i bawię się z akustyką. Czasy są jakie są i zostaje mi obracanie się wokół sprzętu i adaptacji "budżetowych", ale z tym i nawet przy moim laickim słuchu widzę, że odpowiednie ustawienie sprzętu i choćby minimalna adaptacja akustyczna robią meeega robotę.

Super to wygląda. 

49 minut temu, terracan1929 napisał:

Ten pilot do CA nie jest jakoś wybitny, ale przyznaję, że robi naprawdę dobre wrażenie. Obudowa z pcv, ale główna płyta alu i ogólna waga, sprawiają wrażenie solidności. Ja będę póki co chwalił, bo choć nie jest to mistrzostwo świata, to póki co lepszego pilota nie miałem i w tej klasie cenowej jest naprawdę przyzwoity.

CXN100 w czerni też wygląda super. Niby tylko kolor "blachy", ale wygląda naprawdę dobrze.