rupert Napisano 17 lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 lipca 2007 Polećcie proszę jakiś gotowy system kina domowego, ale z oddzielnych elementów wszystko za 3000zł. Albo może jakieś miejsca, gdzie bez kantowania takie coś sprzedadzą. Nie chcę zestawów typu Sony czy LG z małymi głośniczkami, raczej jednej firmy elektronika, a drugiej kolumny - widziałem takie komplety Yamaha/Eltax - ale czy to jest dobre? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marly Napisano 18 lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 lipca 2007 Cytat Polećcie proszę jakiś gotowy system kina domowego, ale z oddzielnych elementów wszystko za 3000zł. Albo może jakieś miejsca, gdzie bez kantowania takie coś sprzedadzą. Nie chcę zestawów typu Sony czy LG z małymi głośniczkami, raczej jednej firmy elektronika, a drugiej kolumny - widziałem takie komplety Yamaha/Eltax - ale czy to jest dobre? wiesz co zobacz ten zestaw LG HT 552TH jest tani i nie ma malych glosniczkow moc głośników w [RMS]: 5 x 70W + 150W (500W)Komfort: Głośniki typu Tallboyzestaw głośników w systemie 5.1, V.S.M (Virtual10.1Ch Sound), odtwarzacz DVD z wbudowanym amplitunerem,tuner radiowy z dekoderem RDS, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rupert Napisano 19 lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 lipca 2007 Dzięki, ale właśnie takich systemów chcę unikać, bo mają te fatalne, plastikowe i tandetne głośniczki. Wiem, że wygląda to dobrze, chciałbym coś z, nazwijmy to typowymi kolumnami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byk Napisano 20 lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 lipca 2007 To zainteresuj się może zestawami oferowanymi przez Audio Klan, tam do amplitunera i DVD Yamahy dostajesz przyzwoite głośniki, całość w dość dobrej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 20 lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 lipca 2007 Może jakaś KODA ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 23 lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 lipca 2007 Wejdź na forum http://www.hdtv.com.pl/forum/ i skontaktuj się z forumowiczem o nicku blackninja. On jest sprzedawcą i ma sporą wiedzę na temat właściwej konfiguracji sprzętu. Poza tym ma dobre ceny. Mnie kiedyś pomógł w kontakcie z serwisem, pomimo, że nie kupowałem u niego sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts