phil Napisano 26 lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 lipca 2007 Czym kierować się w wyborze wielkości TV? Kanapa stoi ok. 3m od ekranu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marly Napisano 26 lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 lipca 2007 Cytat Czym kierować się w wyborze wielkości TV? Kanapa stoi ok. 3m od ekranu. wiesz co 3 metry to malo wiec taki tv w okolicach 30 calimoi znajomi maja LGika LC51 32 calowego w malym pokoju wiec odleglosc jest mala od tv jakies wlasnie 3 metry jak u ciebie i okolo 30 cali jest ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
npl Napisano 26 lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 lipca 2007 Najprostsza metoda - idziesz do sklepu, siadasz 3 metry od telewizora i sprawdzasz czy pasuje.3m - to 32" do tak 40" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 30 lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 lipca 2007 Jeśli chodzi o wielkość, to 29 do 32 cale. Jeżeli o typ, to do zwykłej telewizji jak na razie, lepszy jest tradycyjny CTR, natomiast do filmów DVD i platform cyfrowych polecam LCD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 30 lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 lipca 2007 Ja ma 43 cale w pokoju 20m2 i wcale nie wydaje mi się za dużo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojak Napisano 31 lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 lipca 2007 Plazma, LCD? Z jakiej odległości oglądasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek Napisano 31 lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 lipca 2007 Cytat Plazma, LCD? Z jakiej odległości oglądasz? Ja uwazam ze najlepiej bedzie 32 cale, bo 3 metry to nie jest tak duzo! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 31 lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 lipca 2007 Mam plazmę Pioneera i oglądam ją z ok. 4,2-4,5 metra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 31 lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 lipca 2007 Cytat Jeśli chodzi o wielkość, to 29 do 32 cale. Jeżeli o typ, to do zwykłej telewizji jak na razie, lepszy jest tradycyjny CTR, natomiast do filmów DVD i platform cyfrowych polecam LCD. Ja ostatnio cierpię przy CRT 25" - z odległości ok. 3 m.Szczególnie gdy bawiłem się przez jeden weekend projektorem i prawie dwumetrowym ekranem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 31 lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 lipca 2007 Cytat Cytat Jeśli chodzi o wielkość, to 29 do 32 cale. Jeżeli o typ, to do zwykłej telewizji jak na razie, lepszy jest tradycyjny CTR, natomiast do filmów DVD i platform cyfrowych polecam LCD. Ja ostatnio cierpię przy CRT 25" - z odległości ok. 3 m. Szczególnie gdy bawiłem się przez jeden weekend projektorem i prawie dwumetrowym ekranem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts