Frankyy Napisano 29 października 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 października 2006 To moj pierwszy post na tym forum więc witam. Ostatnio rozglądam się za kupnem jakiegoś wzmacniacza. Na allegro zauważyłem TECHNICSa SU-500 ceny utrzymują się w granicach 200zł. Na aukcjach oczywiście sprzedawcy zachwalają te wzmacniacze. W związku z tym że nigdy nie posiadałem takiego wzmacniacza ani nie znam osoby która miałaby taki sprzęt. Chciałęm zasięgnąć waszej porady na temat tego wzmachola, czy często się psuje, jak gra itp. Aha i jaki wzmacniacz możecie mi doradzić tak do ok 200zł byle nie Unitry pozdrawiam i z góry dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bromiz Napisano 4 listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 listopada 2006 Postaraj sie sprecyzować problem. Na jakich głośnikach ma to grać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 3 marca 2007 Udostępnij Napisano 3 marca 2007 Cytat Na allegro zauważyłem TECHNICSa SU-500 Z modelu 500 są SU-V500 który jest beznadziejny, oraz SU-VX500 starszy, ale znacznie lepszy w parametrach i dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 3 marca 2007 Udostępnij Napisano 3 marca 2007 Ogolnie to wzmacniacze malo sie psuja. I jak kolego wyzej pytal. z czym ma to grac??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 4 marca 2007 Udostępnij Napisano 4 marca 2007 Cytat byle nie Unitry . Skąd ta niechęć do Unitry? Polskie wzmacniacze w większości przypadków, zagrają lepiej od Technicsa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts