Aquarius69 Napisano 31 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2007 Witam serdecznie,Przydazylo mi sie cos takiego: jak wiadomo w Mediamarkt jest teraz wyprzedaz, wiec postanowilem kupic zestaw kina domowego Yamahy z amplitunerem HTR-5930, DVD-S559 i kolumnami Prism Audio Amethyst HT-150. Zestaw wystarczjacy jest wystarczajacy dla mnie i mojej rodziny, zdaje sobie sprawe z jego ograniczen- z tego ze amplituner jest to jeden z podstawowych modeli, ze kolumny nie sa najwyzszego lotu. Wszystko fajnie z tym, ze osoba wydajaca sprzet pomylila sie i zamiast amplitunera HTR-5930 dostalem model RX-V361. I mam dylemat czy isc i wymieniac na ten, ktory powinien byc w zestawie czy zostawic ten ktory dostalem?Z tego co znalazlem w internecie RX-V361 jest lepszym modelem (nieznacznie ale jednak), jednakze z pytaniem czy zostawic RX-V361 czy wymienic na HTR-5930 zwracam sie do Was, jako do osob lepiej znajacych temat.Co o tym myslicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 31 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2007 Jak sam już dowiedziałeś się, RX-V361 jest nie co lepsza i powinieneś już przy niej zostać. Jest to najnowszy model, aczkolwiek najsłabszy z rodziny, ale taki był Twój wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frog Napisano 4 września 2007 Udostępnij Napisano 4 września 2007 Sprawdź tylko jak z gwarancją, bo może się okazać, że w razie awarii będą chcieli Ci reperować tylko HTR-5930. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aquarius69 Napisano 12 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 września 2007 Dzieki za odpowiedzi. Sprzet oczywiscie zostawilem, a z gwarancja nie bylo problemu. Podpisali mi ja. Nie sprawdzali na jaki sprzet jest to gwarancja, wystarczylo ze byla pieczatka Mediamarktu. Swoja droga ciekawe, czy podpisali by gdyby sprawdzili?Do tego kina dolozylem juz telewizorek (taki maly tylko 42''), brakuje mi tylko subwufera, ewentualnie jakiejs odtwazarki plyt HD. Ale to moze kiedys w przyszlosci. Polecam obejzenie dobrej jakosci filmu DVD na takim ekranie, wrazenia sa gwarantowane.Pozdawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makro Napisano 13 września 2007 Udostępnij Napisano 13 września 2007 Za niedługo zachce Ci się porządnego odtwarzacza DVD ze skalerem do 1080p, to dopiero na 42" wygląda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts