coffinshaker #1 Napisano 14 listopada 2006 witam, chcę sobie zakupić niedrogi wzmacniacz, znalazłem te dwa modele w przedziale cenowym na który mnie stać co sądzicie? co byście wybrali? dzięki za wszelkie sugestie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cz58y #2 Napisano 15 listopada 2006 Tu zdecydowałbym się jednak na YAMAHĘ AX-497, chociażby ze względu na wiekszą moc wyjściową , co nie jest bez znaczenia dla wzmacniacza. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coffinshaker #3 Napisano 23 listopada 2006 dzięki za sugestię, pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DEVIL #4 Napisano 11 sierpnia 2009 Ok Yamaha jest mocniejsza od Denona ,ale jak brzmieniowo wypadają te wzmaki? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pacio94 #5 Napisano 11 sierpnia 2009 Ja bym wziął Denona, dlatego że moim zdaniem Yamaha w serii AX-x97 gra bardzo sucho, mało przestrzenni, ja nie mogłem się wogóle przyzwyczaić do tego dźwięku. Dla mnie totalna klapa, ale wiele osób je chwali, pewnie zależy od zesatwienia, kolumn i kable. Moim zdaniem DENON. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DEVIL #6 Napisano 11 sierpnia 2009 Mam tego PMA-700AE na sprzedaż i się zastanawiam czy sobie go nie zostawić zamiast AX-496? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach