coffinshaker Napisano 14 listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 listopada 2006 witam, chcę sobie zakupić niedrogi wzmacniacz, znalazłem te dwa modele w przedziale cenowym na który mnie stać co sądzicie? co byście wybrali? dzięki za wszelkie sugestie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 15 listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 listopada 2006 Tu zdecydowałbym się jednak na YAMAHĘ AX-497, chociażby ze względu na wiekszą moc wyjściową , co nie jest bez znaczenia dla wzmacniacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffinshaker Napisano 23 listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2006 dzięki za sugestię, pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 11 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2009 Ok Yamaha jest mocniejsza od Denona ,ale jak brzmieniowo wypadają te wzmaki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 11 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2009 Ja bym wziął Denona, dlatego że moim zdaniem Yamaha w serii AX-x97 gra bardzo sucho, mało przestrzenni, ja nie mogłem się wogóle przyzwyczaić do tego dźwięku. Dla mnie totalna klapa, ale wiele osób je chwali, pewnie zależy od zesatwienia, kolumn i kable. Moim zdaniem DENON. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 11 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2009 Mam tego PMA-700AE na sprzedaż i się zastanawiam czy sobie go nie zostawić zamiast AX-496? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts