_SN_ Napisano 16 września 2007 Udostępnij Napisano 16 września 2007 Prosze o rade w tym tenacie, chodzi mi o konkretne przykłady - z góry dzięki - pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekdsxx Napisano 16 września 2007 Udostępnij Napisano 16 września 2007 Przeczytaj mój temat może Ci pomoze bo jest podobny. pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupo Napisano 19 września 2007 Udostępnij Napisano 19 września 2007 A co chcesz dokładnie kupić, bo hasło stereo+wzmacniacz niewiele nam mówi? Kolumny/wzmacniacz/odtwarzacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_SN_ Napisano 19 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 września 2007 2 kolumny oraz wzmacniacz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 22 września 2007 Udostępnij Napisano 22 września 2007 Sprzętu za ciebie nie wybiorę, mogę zasugerować oferty z allegro, jest tam duży wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_SN_ Napisano 22 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 września 2007 chętnie zobaczę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 września 2007 Udostępnij Napisano 23 września 2007 polecam ONKYO .. mnie jeszce nigdy nie zawiodlo! i nie zawodzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts