_SN_ #1 Napisano 16 września 2007 Prosze o rade w tym tenacie, chodzi mi o konkretne przykłady - z góry dzięki - pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemekdsxx #2 Napisano 16 września 2007 Przeczytaj mój temat może Ci pomoze bo jest podobny. pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lupo #3 Napisano 19 września 2007 A co chcesz dokładnie kupić, bo hasło stereo+wzmacniacz niewiele nam mówi? Kolumny/wzmacniacz/odtwarzacz? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_SN_ #4 Napisano 19 września 2007 2 kolumny oraz wzmacniacz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cz58y #5 Napisano 22 września 2007 Sprzętu za ciebie nie wybiorę, mogę zasugerować oferty z allegro, jest tam duży wybór. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_SN_ #6 Napisano 22 września 2007 chętnie zobaczę Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #7 Napisano 23 września 2007 polecam ONKYO .. mnie jeszce nigdy nie zawiodlo! i nie zawodzi Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach