Marek607 Napisano 3 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2010 Witam.Szukam nowego taniego zestawu kina domowego.Cena: do 500 - 600 złPokój 40 m2Przeznaczenie: głównie do oglądania filmów i muzyki disco - polo.Zalezy mi zeby miało 2 wysokie glośniki tak jak na tej aukcji:http://www.allegro.pl/item981856234_kino_d...mi_divx_fv.htmlWymagane złącze hdmi, odtwarzanie divx-a i płyt mp3.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 3 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2010 No i dobrze wybrałeś za ta kasę nie znajdziesz nic lepszego. Lg całkiem poprawnie gra i nieźle wygląda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2010 witam,moim zdaniem w 40m to wogóle nie zagra!!! po drugie plastikowe głośniki bo takie na pewno tam są nie dają żadnego nawet minimalnie satysfakcjonującego dźwięku. poczekaj aż będziesz miał więcej kasy i wtedy coś poradzimy. szkoda Twoich nerwów podczas odsłuchów.pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek607 Napisano 9 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2010 To w jakich pieniądzach można by bylo kupic coś odpowiedniego??zeby dosyc dobrze grało i nie bylo zbyt drogie.Najlepiej prosiłbym odrazu jakies linki i podpowiedzi na co szczególnie patrzeć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 9 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2010 To zależy co dla kogo znaczy odpowiedni. Jesli miałby to być zestaw amplituner + DVD + zestaw kolumn (nawet 5.0, a nie 5.1) to musisz liczyć najmniej 2500zł, a z kablami i wszystkim 3000zł. Możesz ewentualnie pomysleć nad zestawem odtwarzacz DVD z dekoderami DD i DTS, a do tego zestaw głosników komputerowych np. Geniusa czy Microlaba, wtedy zamkniesz się w 1000zł, ale to nie będzie porównywalne do tego pierwszego (choć i tak lepsze od plastików "all in one"). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 9 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2010 proponuję fajny zestaw:http://allegro.pl/item982414375_denon_avr_...00_dostawa.htmlużywane ale dobre dvd:http://allegro.pl/item977801703_odtwarzacz...ot_srebrny.htmli do tego musisz dokupić kable i wtedy w Twoim pokoju może to zagrać całkiem nieźle pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2010 Warto podjechać do Saturna i sprawdzić ceny na zestawy kina domowego - ale oparte o duże frontowe kolumny (40m^2 to już "kawałek" powierzchni i nie ma co kupować za słabych kolumn). W każdym razie powinieneś byc przygotowany na wydatek co najmniej 3 tysięcy (wiadomo, że im więcej tym lepiej - ale sensowne minimum to właśnie taka granica), a w razie czego sub możesz dokupić później.Jeżeli coś Ci się spodoba, to skorzystaj z akcjii w Saturnie w ten weekend: RTV i AGD bez VATu.Oczywiście nie świadczy to o tym, że ceny będą niższe od najniższych dostępnych w sklepach internetowych czy na aukcjach, ale często można trafić na rozsądne ceny.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek607 Napisano 11 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2010 No to mi wyskoczyliście.Myślałem nad tym żeby dołożyć ze 200 zł ale nie 3 tysiące........miałem sprzęt z biedronki i mi fajnie grało i odtwarzało. Dałem za niego 300 zł.Do słuchania muzyki mam kolumny 2x300W + mikser + końcówka mocy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2010 sprzęt z biedronki za 300zł i pokój 40m. to nie miało prawa dobrze zagrać!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts