Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
witam,

moim zdaniem w 40m to wogóle nie zagra!!! po drugie plastikowe głośniki bo takie na pewno tam są nie dają żadnego nawet minimalnie satysfakcjonującego dźwięku. poczekaj aż będziesz miał więcej kasy i wtedy coś poradzimy. szkoda Twoich nerwów podczas odsłuchów.

pozdrawiam
Napisano
To zależy co dla kogo znaczy odpowiedni. Jesli miałby to być zestaw amplituner + DVD + zestaw kolumn (nawet 5.0, a nie 5.1) to musisz liczyć najmniej 2500zł, a z kablami i wszystkim 3000zł. Możesz ewentualnie pomysleć nad zestawem odtwarzacz DVD z dekoderami DD i DTS, a do tego zestaw głosników komputerowych np. Geniusa czy Microlaba, wtedy zamkniesz się w 1000zł, ale to nie będzie porównywalne do tego pierwszego (choć i tak lepsze od plastików "all in one").
Napisano
Warto podjechać do Saturna i sprawdzić ceny na zestawy kina domowego - ale oparte o duże frontowe kolumny (40m^2 to już "kawałek" powierzchni i nie ma co kupować za słabych kolumn). W każdym razie powinieneś byc przygotowany na wydatek co najmniej 3 tysięcy (wiadomo, że im więcej tym lepiej - ale sensowne minimum to właśnie taka granica), a w razie czego sub możesz dokupić później.
Jeżeli coś Ci się spodoba, to skorzystaj z akcjii w Saturnie w ten weekend: RTV i AGD bez VATu.

Oczywiście nie świadczy to o tym, że ceny będą niższe od najniższych dostępnych w sklepach internetowych czy na aukcjach, ale często można trafić na rozsądne ceny.

Pozdrawiam
Napisano
No to mi wyskoczyliście.
Myślałem nad tym żeby dołożyć ze 200 zł ale nie 3 tysiące........
miałem sprzęt z biedronki i mi fajnie grało i odtwarzało. Dałem za niego 300 zł.
Do słuchania muzyki mam kolumny 2x300W + mikser + końcówka mocy.