axer #1 Napisano 21 września 2007 Witam! Czy ktos jest w stanie podpowiedziec mi gdzie w necie moge znalezc instrukcje do Onkyo TX-SR 505 l/np w pdf/ lub moze bylby ktos uprzejmy skserowac mi ja odplatnie? Pozdrawiam forumowiczow ! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo1964 #2 Napisano 21 września 2007 Jest do 605: http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=16251 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janpat #3 Napisano 8 listopada 2007 witam. może masz już polską instrukcje do ONKYO TX-SR505E? jeśli tak to ma wielką prosbę o przesłanie na janpat@o2.pl. dystrybutor EIC zażyczył sobie 250 zł. za papier:)pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cz58y #4 Napisano 9 listopada 2007 Cytat dystrybutor EIC zażyczył sobie 250 zł. za papier:) Tłumaczenie instrukcji i technicznych materiałów coś kosztuje. Gdybyś kupował sprzęt u nich, z pewnością miałbyś tę instrukcję za darmo , bo się należy, aby użytkownik był świadom, jak obsługiwać prawidłowo urządzenie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #5 Napisano 11 listopada 2007 zobaczcie na jakims P2P mozna trafic.. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach