kis Napisano 28 września 2007 Napisano 28 września 2007 Czy kable do jednej i drugiej kolumny muszą być tej samej długości, do prawej kolumny będę prowadził wokół drzwi i tam będzie z 6 metrów więcej, czy po lewej ma te 6 metrów leżeć za wzmacniaczem? Odpisz, cytując
Fono Master Napisano 28 września 2007 Napisano 28 września 2007 Teroretycznie powinny być tej samej długości /w razie czego póżniej łatwiej sprzedać zwłaszcza jeżelikosztowały trochę grosza/ a kabel nie na wzmacniaczu tylko za na podłodze ułóżony lużno. Odpisz, cytując
DreamWalker Napisano 28 września 2007 Napisano 28 września 2007 moim zdaniem powinny być tej samej dlugości tak wiec w swojej wypowiedzi popieram Fono Master'a Odpisz, cytując
wolny Napisano 1 października 2007 Napisano 1 października 2007 Tak jest elegancko i tak się robi żeby kable były równe, ale radzę Ci jednak ominąć tę framugę, strasznie długie przewody Ci wyjdą. Odpisz, cytując
rafal735r Napisano 1 października 2007 Napisano 1 października 2007 Tolerancja kabli glosnikowych to roznica max 50cm z tego co pamietam wiec raczej lepiej kupic rownej dlugosci zeby zachowc proporcje dochodzacego sygnalu do obu kolumn rownoczesnie. Odpisz, cytując
Mixotic Napisano 4 lipca 2009 Napisano 4 lipca 2009 Świetnie , a co myślicie o lutowaniu kabli głośnikowych ? U mnie sam polutowałem z kawałków 3 i 2,5 metra ponieważ w czasach kryzysu takie rozwiązanie jest najmniej bolesne dla portfela a dzwięk ... nie zauważyłem różnicy. Jeśli jest to niezauważalna : ) Dodam że oba kawałki maja tą samą srednicę ale są innego producenta . Odpisz, cytując
KUMAS Napisano 5 lipca 2009 Napisano 5 lipca 2009 Cytat Czy kable do jednej i drugiej kolumny muszą być tej samej długości, do prawej kolumny będę prowadził wokół drzwi i tam będzie z 6 metrów więcej, czy po lewej ma te 6 metrów leżeć za wzmacniaczem? raczej powinny być tej samej długości ale niewprawione ucho nie powinno usłyszeć różnicy Odpisz, cytując
KUMAS Napisano 5 lipca 2009 Napisano 5 lipca 2009 Cytat Świetnie , a co myślicie o lutowaniu kabli głośnikowych ? U mnie sam polutowałem z kawałków 3 i 2,5 metra ponieważ w czasach kryzysu takie rozwiązanie jest najmniej bolesne dla portfela a dzwięk ... nie zauważyłem różnicy. Jeśli jest to niezauważalna : ) Dodam że oba kawałki maja tą samą srednicę ale są innego producenta . OMG Odpisz, cytując
Recommended Posts