tikon Napisano 29 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2010 WitamKoda av702F v2Koda av702 v3Jak myślicie ? Opłaca się dołożyć 150 zł na wersję nr 3 ?czy zrezygnować z tej kody i kupic tagę tav 606 w podobnych pieniądzach?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikon Napisano 29 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2010 hm ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 30 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2010 A ja myślę, że na razie daj sobie spokój ze zmianami, by nie zamienił stryjek... Uzbieraj lepiej jeszcze parę setek i kup kolumny z wyższego pułapu cenowego/brzmieniowego. Jak zdecydujesz się na używane, to możesz przeskoczyć jeszcze o klasę wyżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikon Napisano 30 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2010 bez sensu, nie bedę wydawał na kolumny powyzej 2tysiecy, bylem ostatnio i sluchałem naście różnych i nie widzę az takiej różnicy miedzy tymi za 1000 a 2000. Ok moze to jest kwestia pomieszczenia, ale mi wystarczą kolumny tej klasy co podalem. Jesli będzie mogł ktos doradzic które z tych 3 propozycji to proszę o pomocPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 30 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2010 Kolumny Taga sobie odpuść To niższa półka.Wybrałbym tą tańszą Kodę .Tak na zdrowy rozum, bo oczywiście nie miałem okazji porównywać obu wersji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikon Napisano 30 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2010 do audionet: słuchaj, myslisz ze jamo s506 lepiej by zagrały ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2010 To zależy na jakiej powierzchni będą u Ciebie grały kolumny, jakiej muzyki słuchasz - no i od sprzętu towarzyszącego.Więc najlepiej, jak przed ostateczną decyzją pójdziesz do sklepu z własnym sprzętem (co czasami może być trudne do realizacji, ale warto próbować).Poza tym kolumny też mają swoje wymagania odnośnie ich rozmieszczenia oraz odsunięcia od ścian (inaczej jest z basrefleksem z tyłu, inaczej z dziurą z przodu - a do tego mamy jeszcze kolumny zamknięte, które teoretycznie moga stać najbliżej ścian).Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikon Napisano 30 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2010 ok 15m2, muzyka (rock, dance, pop, troche hip hop), chciałem to podłączyc do jakiegos amplitunera stereo pokroju 300-400 zł sony/Pioneer używany oczywiscie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikon Napisano 31 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2010 Ktora z tych kod bądź ewnwtualnie to jamo i do tego np taki amplik pioneer.czekam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts